Η Γη της ελιάς: Μαρίνα και Μάνος υιοθετούν την μικρή Αγγελική!

Η Γη της ελιάς: Μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές συνέβει στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου με την Μυρτάλη να ανταποκρίνεται με πάθος στο φιλί του Αλέξη. Αυτή η νέα σχεση που θα είναι κρυφή στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, θα πυροδοτήσει εξελίξεις που θα φτάσουν μέχρι και σε σχέδια για τον φόνο του Χρήστου. Ο Αλέξης το έχει κάνει στο παρελθόν και δεν θα διστάσει στιγμή να το ξανακάνει, ιδιαίτερα τώρα που έμπρακτα υπάρχει και ανταπόκριση στον έρωτά του από την Μυρτάλη και στο μυαλό του η αγάπη αυτή δεν είναι μονόπλευρή. Ο Μάνος, η Μαρίνα και η Αγγελική θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα, στον δεύτερο κύκλο. Η μεγάλη ανατροπή στις ζωές των πρωταγωνιστών, είναι κοντά. Η κατάσταση είναι έκρυθμη στο σπίτι των Βρεττάκων. Κανείς δε μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του. Η μικρή Αγγελική είναι στο ίδρυμα, μόνη κι απεγνωσμένη. Αρνείται να φάει και να παίξει με τα άλλα παιδάκια.

Η Γη της ελιάς: Μαρίνα και Μάνος υιοθετούν την μικρή Αγγελική!

Η γη της ελιάς τελείωσε πριν λίγες ημέρες και άφησε αρκετά μέτωπα ανοικτά. Η σύλληψη της Αθηνάς, η σχέση Μυρτάλης και Αλέξη και η υιοθεσία της μικρής Αγγελικής είναι οι υποθέσεις που θα μας απασχολήσουν στα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται ο Ισίδωρος και ο Μάνος. Το ίδιο ισχύει για την Αντιγόνη, η οποία βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση. Δε μπορεί να δεί την κόρη της έτσι, αλλά δε μπορεί να μπλέξει και με το νόμο, γιατί θα συλληφθεί. Την λύση θα δώσουν ο Μάνος και η Μαρίνα. Το ζευγάρι θα πάρει την απόφαση να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένειά τους.

Ο Ισίδωρος έχει αποδεχτεί την Μαρίνα ως νύφη του. Την ίδια στιγμή, εκείνη έχει αφήσει στην άκρη τις αρνητικές της σκέψεις και δείχνει πιο διαλλακτική στο θέμα του παιδιού. Η ιστορία της Αγγελικής την αγγίζει βαθιά. Η Μαρίνα και ο Μάνος θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο. Η πρόνοια θα τους περάσει από κάποια τεστ για δουν το πραγματικό πρόσωπο τους. Η Αγγελική σύντομα θα περάσει στα χέρια τους, με αποτέλεσμα να γίνεται μόνιμη κάτοικος της Μάνης. Η είδηση της σύλληψης της Αθηνάς εξαπλώθηκε παντού. Ο φόβος, έγινε πραγματικότητα. Η Μαρία βλέπει το παιδί της φυλακισμένο με τα ίδια της τα μάτια και καταρρέει. Δεν ήθελε ποτέ να την δει σε αυτήν την θέση. Κανείς δε μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Όλοι στη Μάνη είναι διχασμένοι και κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψει: Αθώα ή ένοχη η Αθηνά Νομικού;

Η Αθηνά δυσκολεύεται να αποδείξει ότι δεν σκότωσε τον Δημήτρη, αλλά είναι μάταιο. Η υπόθεση κινδυνεύει να κλείσει και αυτά τα γεγονότα πλήγωσαν την Αθηνά, που έχει χάσει όλα όσα έχτισε. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς θα δούμε την Αθηνά μέσα στη φυλακή να περνάει δύσκολες ώρες. Και όχι μόνο γιατί δεν μπορεί να αποδείξει την αθωότητά της, καθώς τα στοιχεία είναι όλα εις βάρος της, αλλά και για το εχθρικό περιβάλλον που θα αντιμετωπίσει στη φυλακή τόσο από τις συγκρατούμενες όσο και από κάποιους δεσμοφύλακες που την επιτηρούν.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της Ελιάς