Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος – Χρήστος στα μαχαίρια

Η Γη της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Λυκούργος εκτοξεύεται σε έναν ανείπωτο θυμό κατά του Χρήστου, αφού ανακαλύπτει τον παράνομο έρωτά του με την Αριάδνη. Η αναταραχή είναι ανεξίτηλη στο πρόσωπο του Λυκούργου, που βυθίζεται σε έναν ωκεανό από αρνητικά συναισθήματα. Σοκαρισμένος, απομακρύνεται από την οικογένεια του, χάνοντας τη γη κάτω από τα πόδια του.

Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος – Χρήστος στα μαχαίρια

Στα επόμενα επεισόδια, ο Λυκούργος σχεδιάζει να αντιμετωπίσει από κοντά τον Χρήστο. Στο γραφείο του, επιπλήττει με οργή τον άλλοτε φίλο του, κατηγορώντας τον για τον χειρισμό της σχέσης του με την Αριάδνη. Ο Χρήστος, αντί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εκφράζει μεταμέλεια για την περιπέτεια με την Αριάδνη, προσπαθώντας να ηρεμήσει τον Λυκούργο. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Χρήστος δεν έχει εντελώς ξεπεράσει το πάθος του για την Αριάδνη.

Τελικά, ο Χρήστος ανησυχεί για το ενδεχόμενο να διαρρεύσει η πληροφορία σχετικά με τον παράνομο έρωτά του και να φτάσει στην Αφροδίτη. Ωστόσο, ο Λυκούργος τον διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθησυχάζοντας τον Χρήστο. Εντέλει, η εξέλιξη του πλοκής υπόσχεται περισσότερα εντάσεις και ανατροπές στην συναρπαστική και δυναμική εξέλιξη της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ