Η γη της Ελιάς – Κουτσομπολεύουν την σχέση τους

Η γη της Ελιάς – Ο Χρήστος και η Αφροδίτη γίνονται και επίσημα ζευγάρι. Ο Μάνος και η Μαρίνα συμφιλιώνονται, ενώ η Δήμητρα και ο Κουράκος γίνονται αντικείμενο κουτσομπολιού στο αστυνομικό τμήμα. Έξαλλη με όσα της είπε η Αρετή για Στον Μάνο, η Μαρίνα πηγαίνει να Στον βρει και του ζητά εξηγήσεις.

Η γη της Ελιάς – Κουτσομπολεύουν την σχέση τους

Εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, να την πείσει πως με την Αφροδίτη τον συνδέει μόνο φιλική σχέση, αλλά δεν γίνεται πιστευτός και η κατάσταση χειροτερεύει. Ο Στράτος αρχίζει να υποψιάζεται την ερωτική σχέση του Κουράκου με τη Δήμητρα. Εκείνοι, στο μεταξύ, έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά η σκιά του Ορέστη πέφτει βαριά ανάμεσά τους.

Όταν ο άστεγος μεταβιβάζει όλη του την περιουσία στη Δομή, ο Νάσος Καπετανάκος, ο ξάδελφός του, βγαίνει εκτός εαυτού και βάζει στο στόχαστρό του τη Μαργαρίτα. Της στήνει καρτέρι στο δρόμο και προσπαθεί να την πετάξει στον γκρεμό με το αυτοκίνητό του. Την ίδια ώρα, ο Μάνος και η Δήμητρα προσπαθούν να λογικέψουν τη Μαρίνα, αλλά εκείνη εξακολουθεί να πιστεύει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον άντρα της και την Αφροδίτη.

Όμως, ο Χρήστος κάνει τη μεγάλη ανατροπή και ζητά από την Αφροδίτη να είναι μαζί, σε μια κανονική σχέση. Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι το κάνει μόνο για το παιδί, κόβοντάς του κάθε ελπίδα για επανασύνδεση. Όταν όμως βλέπει τον Χρήστο με την Αφροδίτη, αντιλαμβάνεται πόσο έξω έχει πέσει. Ζητάει συγγνώμη από τον Μάνο και οι δυο τους επιτέλους τα ξαναβρίσκουν. Η Δήμητρα νιώθει πως ο Κουράκος της φέρεται διαφορετικά στην υπηρεσία και του το επισημαίνει, για να μην τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους.

Είναι όμως αργά… Στο τμήμα το προσωπικό απορεί με την ευνοϊκή μεταχείρισή της από τον Γιώργη. Όταν η Δήμητρα ακούει ένα κουτσομπολιό που γίνεται εις βάρος της, αμέσως ζητά από τον Γιώργη να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Σύντομα, και οι δύο συνειδητοποιούν ότι οδηγούνται σε αδιέξοδο και «παγώνουν» τη σχέση τους, προτού μαθευτεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ