Η Γη Της Ελιάς – Κωνσταντίνος – Λυκούργος πιάνονται στα χέρια

Η Γη Της Ελιάς – Η σειρά αναμένεται να συνεχιστεί με έντονες ανατροπές, καθώς η σχέση του Κωνσταντίνου με τον πεθερό του, Λυκούργο, θα δοκιμαστεί σκληρά. Παρά την υποστήριξη που πρόσφατα προσέφερε ο Λυκούργος στον γαμπρό του, οι δυο τους θα έρθουν σε σοβαρή σύγκρουση.

Η Γη Της Ελιάς – Κωνσταντίνος – Λυκούργος πιάνονται στα χέρια

Η νέα γραμματέας του Κωνσταντίνου, Σοφία, έχει προκαλέσει τριγμούς στη σχέση του με την Ισμήνη από την αρχή του τρίτου κύκλου της σειράς. Όταν η Ισμήνη αντιλήφθηκε ότι η Σοφία ίσως ενδιαφέρεται περισσότερο για τον Κωνσταντίνο, του εξέφρασε τους φόβους της. Εκείνος, ωστόσο, αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε υποψία. Οι καβγάδες άρχισαν να πολλαπλασιάζονται και η Ισμήνη έθεσε τελεσίγραφο: αν δεν απολύσει τη Σοφία, θα φύγω από το σπίτι. Τελικά, η Ισμήνη τηρώντας την απειλή της, εγκατέλειψε τον Κωνσταντίνο. Ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπάθησαν να μεταπείσουν την Ισμήνη, αλλά εκείνη ήταν ανυποχώρητη.

Στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, η Ισμήνη, μεθυσμένη, χόρεψε προκλητικά μπροστά στον Κουράκο, προκαλώντας την οργή του Κωνσταντίνου. Εκείνος την έσυρε έξω από την εκδήλωση και της ξεκαθάρισε ότι δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, τουλάχιστον μέχρι να βγει το διαζύγιο. Ο Λυκούργος υποστήριξε τον γαμπρό του, ζητώντας από την Ισμήνη να φύγει από το σπίτι του, όπου είχε προσωρινά καταφύγει.

Η Ισμήνη, όσο περνάει ο καιρός, αρχίζει να αμφιβάλλει αν υπερέβαλε λόγω ζήλιας και αν παρεξήγησε τον σύζυγό της. Όμως, όταν βλέπει τη Σοφία να επισκέπτεται το σπίτι του Κωνσταντίνου, γίνεται έξαλλη και το αποκαλύπτει στον Λυκούργο. Εκείνος, σοκαρισμένος, αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Κωνσταντίνο, οδηγώντας τους δύο άντρες σε μία αναπόφευκτη σύγκρουση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ