Η Γη Της Ελιάς – Κλέβει την καρδιά της Αριάδνης

Η Γη Της Ελιάς – Στον 4ο κύκλο της σειράς, ο Μιχάλης Χατζής και η Αριάδνη θα γίνουν ζευγάρι και θα φέρουν ταραχές στη Μάνη. Ο Στέφανος Μιχαήλ, ενσαρκώνοντας τον Μιχάλη, θα ενταχθεί στη σειρά ως βοηθός του Μάνου στην επιχείρηση των Βρεττάκων, προκαλώντας ανατροπές με την παρουσία του.

Η Γη Της Ελιάς – Κλέβει την καρδιά της Αριάδνης

Ο Μιχάλης, ημέρα με την ημέρα, γνωρίζει περισσότερους ανθρώπους στη Μάνη. Ένα από τα μέρη που επισκέπτεται είναι το καφενείο του Πότη, όπου προκαλεί συζητήσεις και θαυμασμό. Γνωρίζει τον Τζον από την προηγούμενη συνεργασία τους στην Αμερική και αυτός τον σύστησε στον Ισίδωρο, ενισχύοντας τη στενή σχέση τους. Μέσω του Τζον, ο Μιχάλης γνωρίζει τον συνεταίρο του, Στάθη, και την οικογένειά του. Ταυτόχρονα, ο Μιχάλης γίνεται τακτικός πελάτης στην ταβέρνα του Χρήστου, όπου εργάζεται η Αριάδνη.

Παρατηρεί την κοπέλα και εντυπωσιάζεται τόσο από την εμφάνισή της όσο και από τους τρόπους της. Η Αριάδνη, σοβαρή και συγκρατημένη, δεν εκφράζει ανοιχτά τον θαυμασμό της, κάτι που εκτιμά ο Μιχάλης, αντίθετα με άλλες κοπέλες που γνώρισε. Καθώς ο χρόνος περνά, ο Μιχάλης αρχίζει να δείχνει το ενδιαφέρον του για την Αριάδνη, η οποία προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει τον Χρήστο.

Ωστόσο, βλέποντας τον Μιχάλη, η Αριάδνη αρχίζει να νιώθει διαφορετικά και να αφήνει την καρδιά της πιο ελεύθερη. Σύμφωνα με τα τελευταία σποιλερς οι δύο χαρακτήρες θα καταλήξουν σε σχέση, ενώ το σκοτεινό παρελθόν του Χατζή θα αποκαλυφθεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ