Η Γη Της Ελιάς – Κλέβει την χειρόγραφη διαθήκη του Ισίδωρου

Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη έκανε την εμφάνισή της στην Αρεόπολη και από εκείνη τη στιγμή φαίνεται πως τα μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Ο Ισίδωρος αποδέχεται την εξώγαμη κόρη της Ιουλίας και το εγγονι του, ενώ η υπόθεση της διαθήκης του Ιπποκράτη έχει κλείσει. Ωστόσο, αποκαλύπτεται ένα νέο μυστικό που παραμένει άγνωστο και απρόσμενο για όλους.

Η Γη Της Ελιάς – Κλέβει την χειρόγραφη διαθήκη του Ισίδωρου

Ο Δημοσθένης σχεδιάζει να κερδίσει χρήματα από τον Ισίδωρο, και γι’ αυτό οργανώνει μια διάρρηξη στο σπίτι του στην απουσία του, τη μέρα που ο Ισίδωρος πρόκειται να γιορτάσει το γάμο του με την Αμαλία. Οι άνθρωποι του Δημοσθένη εισβάλλουν στο σπίτι και αρπάζουν το χρηματοκιβώτιο. Η ανακάλυψη της κλοπής προκαλεί σύγχυση και αναστάτωση στην Αρεόπολη, με τον Κουράκο να αναλαμβάνει την έρευνα της υπόθεσης.

Όταν ο Δημοσθένης ανοίγει το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο, αντί για χρήματα βρίσκει μια χειρόγραφη διαθήκη του Ισίδωρου. Η ανάγνωσή της τον φέρνει αντιμέτωπο με νέα ερωτήματα, καθώς ο Ισίδωρος αφήνει σε μια άγνωστη γυναίκα-μυστήριο μια τεράστια περιουσία.

Τα μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται όταν ο Δημοσθένης αρχίζει να ερευνά την ταυτότητα της γυναίκας. Η οικογένεια Βρεττάκων θα βιώσει μια ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη, πιο σημαντική ακόμη και από την υπόθεση της Ιουλίας. Η αλήθεια βρίσκεται ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί, και τίποτα δεν είναι πια σίγουρο για τους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ιστορία θα συνεχιστεί να ξετυλίγεται, αποκαλύπτοντας περισσότερα μυστικά και απρόσμενες συνδέσεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ