Η Γη της Ελιάς – Κινεί γη και ουρανό για να βρει την κόρη της

Η Γη της Ελιάς – Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς είναι συναρπαστικές και αξιοσημείωτες. Η Ιουλία παίρνει μια σημαντική απόφαση, ανακαλύπτοντας την ταυτότητα και την τοποθεσία της κόρης της στη Θεσσαλονίκη. Η ανακάλυψη αυτή την συγκλονίζει βαθιά και δεν μπορεί να κρατηθεί.

Η Γη της Ελιάς – Κινεί γη και ουρανό για να βρει την κόρη της

Επιθυμεί να συναντήσει την κόρη της από κοντά, να της μιλήσει και να της εξηγήσει όσα έχουν συμβεί. Η αγωνία για το αν θα επιτύχει αυτό το σχέδιο είναι μεγάλη. Παράλληλα, η Ειρήνη συμβουλεύει την Ασπασία να αναπτύξει το επιχειρηματικό της εγχείρημα και της παρέχει συμβουλές. Ο Μάνος, από την πλευρά του, επισκέπτεται ένα καφενείο για να ξεκουραστεί και συναντά την Αφροδίτη.

Αυτή η συνάντηση ξεκινά ένα όμορφο απόγευμα, καθώς παίζουν τάβλι και συζητούν. Ωστόσο, η Άννα και η Βασιλική παρατηρούν την κατάσταση και αποφασίζουν να επισκεφτούν τη Μαρίνα για να την “ταρακουνήσουν.”
Ο Μιλτιάδης και η Αλκμήνη γίνονται ακόμα πιο στενοί, εκφράζοντας για πρώτη φορά τα συναισθήματά τους με το “σ’ αγαπώ.” Από την άλλη, η σχέση της Αφροδίτης με τον Χρήστο βρίσκεται σε αδιέξοδο, και αποφασίζουν να το τελειώσουν.

Η οικογένεια Βρεττάκου αποχαιρετά συγκινητικά τη Ντάρνα, που επιστρέφει στις Φιλιππίνες. Η Αρετή συναντά τυχαία την Αλκμήνη με τον Μιλτιάδη στον δρόμο και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να προκαλέσει την αντίπαλό της.

Στο μεταξύ, η Θεοδώρα βρίσκεται θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί τη Μαργαρίτα. Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στέλνει τον Αποστόλη στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την περίθαλψή του. Εν τέλει, η Ιουλία αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να εναλλάξ βρει την κόρη της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ