Η Γη Της Ελιάς – Καζάνι που βράζει το σπίτι του Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς – Το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στο σπίτι του Δημοσθένη Καπερνάρου, πάει περίπατο μετά τις συγκλονιστικές – αποκαλύψεις. Όλα αρχίζουν από το σχέδιο της Ξένιας που δεν είναι άλλο από το να γίνει κυρία Καπερνάρου.

Η Γη Της Ελιάς – Καζάνι που βράζει το σπίτι του Δημοσθένη

Όσο κι αν της το έχει ξεκόψει η Δημοσθένης ότι δεν έχει σκοπό να χωρίσει με την Ασπασία, η Ξένια ξέρει ότι το χαρτί που έχει υπογράψει δεν έχει καμία ισχύ, ενώ το κύριο μέλημά της είναι να βάλει στο χέρι όλη του την περιουσία και μάλιστα νόμιμα. Έτσι βάζει μπροστά το σατανικό της σχέδιο που δεν είναι άλλο από το να διαλύσει την οικογένειά του. Η Ασπασία λοιπόν παίρνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα όπου μια γυναίκα την ενημερώνει για την ύπαρξη της Ξένιας και την εγκυμοσύνη: «Ο άντρας σου περιμένει από την γκόμενά του». της λένε.

Η Ασπασία το χάνει και όταν έρχεται ο Δημοσθένης τον στήνει στον παιδί τοίχο: «Το ήξερα ότι έχεις αγαπητικιά. Μου τα είπαν όλα και γι’ αυτή και ότι την έχεις γκαστρώσει», του λέει έξαλλη, αλλά ο Δημοσθένης αποφεύγει τεχνηέντως τις κατηγορίες της Ασπασίας για την Ξένια. Όμως, την επόμενη μέρα. η ίδια η Ξένια παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της αποκαλύπτει τη σχέση του Δημοσθένη μαζί της.

Έτσι η Ασπασία δεν χάνει καιρό και πηγαίνει στην Καλαμάτα, όπου βρίσκει την Ξένια και μιλάνε. Όταν αντιλαμβάνεται το σχέδιο του Δημοσθένη, σοκάρεται: «θέλει να με πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. θέλει να με πληγώσει. Είναι αδίστακτος», λέει κλαίγοντας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ