Η Γη Της Ελιάς – Καθηλώνεται σε αναπηρικό αμαξίδιο – Ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Η Γη Της Ελιάς – Στη νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, η Αριάδνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Η ιστορία της θα ξεκινήσει με ευτυχισμένες εξελίξεις, καθώς η νεαρή κόρη του Στάθη και της Ιουλίας θα ξεκινήσει μια σχέση με τον Κουράκο, αφήνοντας πίσω της τον Χρήστο.

Η Γη Της Ελιάς – Καθηλώνεται σε αναπηρικό αμαξίδιο – Ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Παρά τις αρχικές δυσκολίες, λόγω της σχέσης του Κουράκου με τη μητέρα της, το ζευγάρι τελικά θα αποκαλύψει τον έρωτά του. Παρά την αντίδραση των γονιών της, η Αριάδνη και ο Κουράκος θα συνεχίσουν να είναι μαζί. Η ευτυχία της Αριάδνης κορυφώνεται όταν γίνεται μάρτυρας στον πολιτικό γάμο των γονιών της, Ιουλίας και Στάθη, στο δημαρχείο της Αρεόπολης. Όμως, η ζωή της θα πάρει ξαφνικά μια τραγική τροπή. Στη διάρκεια των νέων επεισοδίων, η Αριάδνη θα δεχτεί μια βίαιη επίθεση στο ίδιο της το σπίτι από τον αδερφό του πρώην συντρόφου της, ο οποίος εισβάλλει με λοστό για να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του.

Η επίθεση θα την αφήσει βαριά τραυματισμένη, με σοβαρά χτυπήματα στη σπονδυλική της στήλη. Οι γονείς της, Στάθης και Ιουλία, σπεύδουν με αγωνία στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τους ανακοινώνουν τα άσχημα νέα. Η Αριάδνη έχει υποστεί σοβαρή παράλυση και ίσως να μην καταφέρει να περπατήσει ξανά. Ο Κουράκος στέκεται στο πλευρό της, ενώ η Ιουλία καταρρέει στην αγκαλιά του Στάθη. Η αδερφή της, Βασιλική, με δάκρυα στα μάτια, ζει το δράμα της οικογένειας.

Η Αριάδνη, πλέον καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο, εφιαλτικό κόσμο. Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Θα καταφέρει να ανακτήσει την κίνηση και να ξανασταθεί στα πόδια της; Πώς θα διαχειριστεί η Αριάδνη την ξαφνική ανατροπή στη ζωή της;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ