Η Γη της Ελιάς – Κατάθεση ψυχής για την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς – Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, η πλοκή εξελίσσεται ανατρεπτικά. Παρακολουθούμε την Ιουλία να αγωνιά για την Αριάδνη και να αποκαλύπτει στον Στάθη τα βάθια συναισθήματά της. Είναι σαφές ότι επιθυμεί ένα παιδί από εκείνον, και εκπληκτικά, ο Στάθης συμφωνεί με αυτήν την επιθυμία.

Η Γη της Ελιάς – Κατάθεση ψυχής για την Ιουλία

Είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πείσει την Αριάδνη, και με αυτόν τον τρόπο να καταφέρει να την καλωσορίσει στη ζωή του. Παράλληλα, ο Πότης και η Άννα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους φίλους τους στο μπάτσελορ πάρτυ που έχουν οργανώσει. Ωστόσο, ο Πότης εξακολουθεί να τρέφει αμφιβολίες σχετικά με το αν η Άννα θα τον ακολουθήσει στην εκκλησία για τον γάμο ή αν θα τον αφήσει μόνο του.

Στη σειρά, ο Στάθης υπόσχεται στην Ιουλία ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πείσει την Αριάδνη να τον ακούσει και να δεχτεί και την Ιουλία. Επίσης, οι φίλοι του Φίλιππου και του Παρασκευά επιστρέφουν στο χωριό αφού πήραν άδεια από τον στρατό για να παρευρεθούν στον γάμο. Από την άλλη, ο Σωτήρης φαίνεται να είναι πολύ προσεκτικός και καιροφυλαχτεί.

Η Αμαλία βελτιώνεται συνεχώς και ο Ισίδωρος της ανακοινώνει ότι θα τη φιλοξενήσει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Τέλος, η Δήμητρα και ο Κουράκος, παρά την απόφασή τους να κρατήσουν αποστάσεις, βρίσκονται ξανά ερωτικά.

Ενώ όλοι προετοιμάζονται για το γλέντι του γάμου, η Άννα δείχνει αναποφάσιστη ως προς το αν θα παντρευτεί. Η Βασιλική ετοιμάζει μια τεράστια έκπληξη για αυτήν, αλλά φαίνεται ότι η Άννα δεν είναι ακόμη έτοιμη να δεχτεί την ιδέα του γάμου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ