Η Γη Της Ελιάς – Καρέ καρέ ο Γάμος Στάθη – Ιουλίας

Η Γη Της Ελιάς –  Ο νεανικός έρωτας της Ιουλίας και του Στάθη φτάνει επιτέλους στην ευτυχισμένη κατάληξη που του αξίζει. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τις αντιδράσεις της Αρετής, το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί. Ο γάμος τους δεν γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, αλλά με πολιτική τελετή, όπου ο αδελφός της νύφης, Ισίδωρος Βρεττάκος, αναλαμβάνει το ρόλο του δημάρχου.

Η Γη Της Ελιάς – Καρέ καρέ ο Γάμος Στάθη – Ιουλίας

Την ημέρα του γάμου, η Ιουλία προετοιμάζεται με τη βοήθεια των φίλων της και της κόρης της, Αριάδνης. Παρά την απλότητα που χαρακτηρίζει το στυλ της, το νυφικό της εντυπωσιάζει με την κομψότητά του. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος τη συνοδεύουν στο δημαρχείο, όπου την παραδίδουν στον Στάθη. Εκείνος την περιμένει με μια ανθοδέσμη, λάμποντας από χαρά. Η συγκίνηση είναι εμφανής και στους δυο, όπως και στους κοντινούς τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την ιστορία αγάπης τους.

Ο Λυκούργος και η Αριάδνη αναλαμβάνουν το ρόλο των μαρτύρων του γάμου, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Αντιγόνη, που έχει επιστρέψει από την Αγγλία, η Βασιλική, και η Αμαλία, που έχει επανενταχθεί στην οικογένεια Βρεττάκου. Μετά την τελετή, το ζευγάρι υποδέχεται τους πιο στενούς φίλους και συγγενείς για ένα μικρό γλέντι στο σπίτι τους, κλείνοντας έτσι αυτή τη σημαντική ημέρα με ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ