Η Γη Της Ελιάς – Καρέ καρέ η Αρπαγή της Φιλλιώς

Η Γη Της Ελιάς – Συνταρακτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, με τη Φιλιώ να ζει δραματικές στιγμές μετά την απαγωγή της. Η Νόρα, συνοδεύοντας τη μικρή στην παιδική χαρά, εφαρμόζει το σχέδιο για την αρπαγή της, οδηγώντας σε μια έντονη τροπή στην πλοκή.

Η Γη Της Ελιάς – Καρέ καρέ η Αρπαγή της Φιλλιώς

Παράλληλα, η Αντιγόνη προσπαθεί να ξανακερδίσει τη σχέση της με την Αγγελική. Με την απουσία της Μαρίνας, η Αντιγόνη βρίσκει την ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο με τη μικρή, προσπαθώντας να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος. Σε άλλη εξέλιξη, η Μαργαρίτα αποχαιρετά τη Θεοδώρα και φεύγει για ένα σημαντικό σεμινάριο στην Ιταλία, γεγονός που θα την κρατήσει μακριά για κάποιο διάστημα. Στο μεταξύ, η Ιουλία, έχοντας ανάγκη από μια αλλαγή, ζητά από τον Ισίδωρο να της αναθέσει μια νέα θέση στους ελαιώνες.

Θέλει να αποφύγει την επιστροφή στη Μάνη, καθώς προσπαθεί να απομακρυνθεί από καταστάσεις που την επιβαρύνουν ψυχολογικά. Παράλληλα, ο Κουράκος και η Αριάδνη φαίνεται να έρχονται όλο και πιο κοντά, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τον Χρήστο, ο οποίος αρχίζει να δείχνει σημάδια ζήλιας. Τέλος, μια αναπάντεχη εξέλιξη συμβαίνει όταν ο Λυκούργος ενημερώνει τον Μιλτιάδη ότι πρόκειται να προφυλακιστεί. Αυτή η αποκάλυψη δημιουργεί έντονο προβληματισμό και αναταραχή, αφήνοντας τους χαρακτήρες και τους θεατές σε αγωνία για τις επόμενες κινήσεις τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ