Η Γη Της Ελιάς – Καρέ καρέ Η Απαγωγή της Αγγελικής

Η Γη Της Ελιάς – Στην τρίτη σεζόν της σειράς η αγωνία κορυφώνεται καθώς μια απαγωγή σοκάρει την Μάνη. Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα προσπαθούν να βοηθήσουν τον Μάνο να ξεπεράσει την εξάρτηση από τις αμφεταμίνες, αλλά η ζωή τους αναστατώνεται όταν η κόρη τους, η Αγγελική, πέφτει θύμα απαγωγής.

Η Γη Της Ελιάς – Καρέ καρέ Η Απαγωγή της Αγγελικής

Η Αμαλία, επιδιώκοντας εκδίκηση από τον Ισίδωρο, ο οποίος την χώρισε, και την Αθηνά, που θεωρεί υπεύθυνη για τη διάλυση του γάμου της, αποφασίζει να δράσει. Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο να ακυρώσει το προγαμιαίο συμβόλαιο με την Αμαλία, κάτι που την εξοργίζει. Η Αμαλία, αντιδρώντας με οργή, θέτει σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Γνωρίζοντας την αδυναμία του Ισίδωρου στην εγγονή του, την Αγγελική, αποφασίζει να την χρησιμοποιήσει ως μέσο εκδίκησης.

Η Αμαλία εκμεταλλεύεται την απουσία της Ελευθερίας για να προσεγγίσει την Αγγελική. Η μικρή γίνεται θύμα της εκδικητικής της μανίας, δημιουργώντας αναστάτωση και αγωνία στην οικογένεια. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, παρακολουθούμε την Αμαλία να προχωρά το σχέδιό της, βάζοντας την Αγγελική σε κίνδυνο. Η οικογένεια του Μάνου και της Μαρίνας βρίσκεται αντιμέτωπη με την απαγωγή της Αγγελικής, ενώ προσπαθούν να διαχειριστούν και τα προβλήματα της εξάρτησης του Μάνου.

Η κατάσταση γίνεται εξαιρετικά τεταμένη, καθώς η Αμαλία επιδιώκει την εκδίκησή της με κάθε τρόπο, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ηρεμία της οικογένειας. Η σειρά ολοκληρώνει την τρίτη σεζόν με ένταση και αγωνία, καθώς οι πρωταγωνιστές παλεύουν να προστατεύσουν την οικογένειά τους από τις σκοτεινές προθέσεις της Αμαλίας, η οποία δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει την Αγγελική για να πετύχει τον σκοπό της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ