Η Γη της Ελιάς – Καρδιοχτυπά για τον Χρήστο

Η Γη της Ελιάς – Η Αριάδνη, όταν φτάνει στη Μάνη, εκφράζει την επιθυμία της να βρει μια δουλειά για να μπορέσει να προβεί στον επιβίωσή της. Από τη στιγμή που βάζει το πόδι της στην Αρεόπολη, η κόρη του Στάθη δηλώνει έτοιμη να εργαστεί, καθώς δεν αντέχει να παραμένει αδρανής. Ξεκινώντας την αναζήτηση για εργασία, της προσφέρεται η ευκαιρία να ασχοληθεί με μια δουλειά παρόμοια με αυτή που είχε στη Θεσσαλονίκη.

Η Γη της Ελιάς – Καρδιοχτυπά για τον Χρήστο

Ο Χρήστος την προσλαμβάνει ως γκαρσόνα στην ταβέρνα του, και η Αριάδνη αντιδρά με χαρά στην ευκαιρία αυτή. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, η Αριάδνη αρχίζει να βλέπει τον εργοδότη της, τον Χρήστο, με διαφορετικό μάτι. Σημειώνεται ότι ο Χρήστος πρόκειται να παντρευτεί την Αφροδίτη. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία του γάμου του Χρήστου με την Αφροδίτη, η Αριάδνη συνεχίζει να τον επιθυμεί. Ακόμη και μετά τον γάμο, όπως φαίνεται από τις πληροφορίες μας, η σχέση της με τον Χρήστο εξακολουθεί να υφίσταται.

Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, η Αριάδνη βρίσκεται ανάμεσα σε δύο συναισθηματικούς κόσμους. Αφενός, η επαγγελματική της ανέλιξη ως γκαρσόνα στην ταβέρνα του Χρήστου την κάνει ευτυχισμένη και αισιόδοξη για το μέλλον. Αφετέρου, όμως, η ανάπτυξη συναισθημάτων προς τον Χρήστο την οδηγεί σε έναν εσωτερικό συγκριτικό αγώνα, καθώς γνωρίζει ότι ο γάμος του με την Αφροδίτη είναι αναπόφευκτος. Έτσι, η Αριάδνη βρίσκεται σε έναν συναισθηματικό διπλό δεσμό που ενδέχεται να επηρεάσει την πορεία της ιστορίας και των χαρακτήρων της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ