Η γη της ελιάς – Κάπως έτσι θα έρθει ο χωρισμος για Δήμητρα και Κουράκο

Η γη της ελιάς – Ο έρωτας μεταξύ του Κουράκου και της Δήμητρας εκτείνεται ως ένα ανοιχτό μυστικό, ανατρέποντας τις συνήθειες του χώρου εργασίας τους. Τα βλέμματά τους, αντί να περιορίζονται στα καθήκοντα της εργασίας, ανταλλάσσονται γεμάτα πάθος και ανυπομονησία. Ο συνάδελφός τους, Στράτος, σύντομα αντιλαμβάνεται την έντονη έλξη που επικρατεί ανάμεσά τους.

Η γη της ελιάς – Κάπως έτσι θα έρθει ο χωρισμος για Δήμητρα και Κουράκο

Όμως, αντιμετωπίζουν ένα εμπόδιο στο να κάνουν τη σχέση τους δημόσια, ονόματι ο Ορέστης, παρελθόν αγάπης της Δήμητρας. Αυτός ο σκοτεινός φόβος σκιάζει τις συνειδήσεις τους, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν τις κρυφές συναντήσεις τους. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει ένα ακόμη εμπόδιο στην ευτυχία τους. Η Δήμητρα παρατηρεί ότι ο Γιώργης συμπεριφέρεται διαφορετικά στον χώρο εργασίας, μια μεταβολή που την ανησυχεί βαθύτατα.

Φοβάται ότι οι συνάδελφοί της θα αρχίσουν να διαστρέβλωναν τη σχέση τους και αυτά τα φόβητρα επιβεβαιώνονται από ακούσματα που περνάνε από συναδέλφους. Οργισμένη, αποφασίζει να συνομιλήσει με τον Γιώργη, και ένας έντονος καβγάς αναδύεται. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η συζήτηση δεν φέρνει καμία λύση. Έτσι, επιλέγουν να βάλουν τέλος στη σχέση τους πριν αποκαλυφθεί και περαιτέρω δημιουργήσει εντάσεις στον εργασιακό τους χώρο. Ωστόσο, αυτή η απόφαση δεν είναι εύκολη, διότι οι εργασίες τους συνδέονται στενά, ενώ πρέπει να κρύβουν τα αισθήματά τους, ακόμα και από τον εαυτό τους.

Σύμφωνα με αναφορές, αναμένεται να έχουν μια μεγάλη ένταση καθώς η Δήμητρα σκοπεύει να ζητήσει μετάθεση από την Αρεόπολη. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν ένα απροσδόκητο τροπικό. Ίσως η διαμάχη και η απειλή της μετάθεσης να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και να επιλύσουν τα προβλήματά τους. Ωστόσο, υπάρχει και μια ακόμη παράμετρος στη ζωή της Δήμητρας, που αφήνει ανοιχτά πολλά ερωτηματικά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
h gh tis eliasmega tvΓη της ΕλιάςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοη γη της ελιας τρειλερΚάπως έτσι θα έρθει ο χωρισμος για Δήμητρα και Κουράκοτρειλερ γη τησ ελιασ