Η Γη Της Ελιάς – Kάνουν τόπι στο ξύλο τον Ελευθερέα – Συλλαμβάνονται

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εκρηκτικές, καθώς ο Πότης και ο Αποστόλης συλλαμβάνονται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η Γη Της Ελιάς – Kάνουν τόπι στο ξύλο τον Ελευθερέα – Συλλαμβάνονται

Ο Πότης προσπαθεί εντατικά να αποτρέψει την Άννα από το να εμφανιστεί στο μπουζουξίδικο, αλλά η ίδια είναι ανένδοτη στις προσπάθειές του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του serfare.com, λίγο αργότερα, η Άννα συναντά τον Ελευθερέα, ιδιοκτήτη του μπουζουξίδικου, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της. Ωστόσο, εκείνος της εκφράζει επίθεση.

Η Άννα, αντί να υποκύψει, αντιδρά με οργή. Μετά από έντονο ανταλλαγή απόψεων, εκείνη τον αποτρέπει και, ξεσπάει, αναφέρει τα γεγονότα στον άντρα της και στον αδερφό της. Ο Αποστόλης και ο Πότης, αντιδρώντας έντονα, αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν την τιμή της Άννας. Εκτοξεύονται εκτός εαυτού κατά του Ελευθερέα, καταλήγοντας να τον κολλήσουν και να τον χτυπήσουν.

Ωστόσο, ο Ελευθερέας αντιδρά μεν, αλλά στη συνέχεια αποφασίζει να καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό. Η Δήμητρα, αναγκάζεται να προχωρήσει σε σύλληψη τους, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι ξυλοδαρμός και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, ο Λυκούργος βιάζεται να βρεθεί στο πλευρό τους, έτοιμος να τους υπερασπιστεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ