Η Γη Της Ελιάς – Καλοπιάνει τον γαμπρό με ενα πανάκριβο δώρο

Η Γη Της Ελιάς – Ο Δημοσθένης προσκαλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του για μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με την Ειρήνη και όχι μόνο.

Η Γη Της Ελιάς – Καλοπιάνει τον γαμπρό με ενα πανάκριβο δώρο

Ενημερωμένος για τη σχέση του Παρασκευά με την κόρη του, δηλώνει απευθείας: “Έμαθα για τη σχέση σας και δεν έχω αντιρρήσεις. Αφού αποφασίσατε να είστε μαζί, τώρα θα την παντρευτείς.” Ο Παρασκευάς, ανατριχιασμένος από τη σκέψη του γάμου, αισθάνεται πως είναι ακόμα νωρίς γι’ αυτόν. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να σκεφτεί το πώς θα αντιδράσει.

Ταυτόχρονα, η Ειρήνη συμφωνεί με τον πατέρα της και εκφράζει την επιθυμία της για έναν γάμο με τον Παρασκευά. Στις επόμενες επεισοδιακές στιγμές της σειράς, ο Δημοσθένης ενισχύει τη δέσμευσή του στον Παρασκευά και του κάνει ένα ακριβό δώρο έκπληξη, αφού θα γίνει ο γαμπρός του. Ποιο είναι αυτό το δώρο; Ένα πολυτελές αυτοκίνητο!

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ