Η Γη της Ελιάς – Ιουλία – Η κόρη της, της γυρίζει την πλάτη

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία βρίσκεται σε μια σημαντική προσπάθεια να συναντήσει για πρώτη φορά την κόρη της. Ωστόσο, όταν φτάνει στον προορισμό της, αντιμετωπίζει μια αναπάντεχη αντίδραση από την πλευρά της κόρης της.

Η Γη της Ελιάς – Ιουλία – Η κόρη της, της γυρίζει την πλάτη

Βλέπει όλες τις πόρτες ερμητικά κλειστές και αντιμετωπίζει την απόρριψη από την Αριάδνη, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει επαφές μαζί της. Η Ιουλία, απογοητευμένη, αποφασίζει να αφήσει ένα γράμμα πίσω και να επιστρέψει στη Μάνη, όπου βυθίζεται στις σκέψεις της.

Καθώς σκέφτεται, ανακαλύπτει κάτι που τόσο καιρό δεν θυμόταν καθαρά. Ένα πολλά χρόνια πριν, ένας γιατρός την είχε ενημερώσει ότι είχε χάσει το μωρό της. Σε αυτή την κατάσταση ζάλης, η ίδια είχε υπογράψει ένα χαρτί. Η συνειρμική σκέψη που την σαρώνει είναι αν αυτό το χαρτί ήταν πιθανότατα η συναίνεση για την υιοθεσία της κόρης της.

Αναρωτιέται αν ίσως αυτή, χωρίς να το γνωρίζει, είχε δημιουργήσει τις συνθήκες για την όλη κατάσταση. Το σοκ που βιώνει η Ιουλία είναι τεράστιο, και οι σκέψεις της γίνονται όλο και πιο εφιαλτικές.Στο μεταξύ, ο Στάθης αναλαμβάνει δράση στη σειρά, προφανώς με σκοπό να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτής της περίπλοκης κατάστασης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ