Η Γη της Ελιάς – Ιουλία – Αριάδνη γίνονται οικογένεια

Η Γη της Ελιάς – Σήμερα, στο νέο επεισόδιο της σειράς που προβάλλεται στο MEGA, οι θεατές θα βιώσουν έντονες συγκινήσεις και ανατροπές. Ο Φίλιππος, ο οποίος επανασυνδέεται με τη Βασιλική, φέρνοντας χαρά στη Χάιδω, καθώς αυτή η σύνδεση συμπίπτει με τα γενέθλια της. Παράλληλα, ο Λυκούργος ετοιμάζει ένα εκπληκτικό πάρτι για να εκπλήξει τους γύρω του.

Η Γη της Ελιάς – Ιουλία – Αριάδνη γίνονται οικογένεια

Η Αθηνά, αποφασισμένη να προστατέψει τη Φιλιώ από τον Τζον, αποκαλύπτει ανοιχτά τα σχέδιά της. Ωστόσο, η μικρή Φιλιώ αισθάνεται ότι είναι βάρος και αναζητά καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας. Εν τω μεταξύ, η Δήμητρα συνεχίζει την εργασία της στο σπίτι του Ρουσσέα, ενώ ο Κουράκος παρακολουθεί κρυφά, επιδιώκοντας περισσότερες πληροφορίες για τη μυστική αποστολή.

Ο Δημοσθένης, ανταλλάσσοντας πληροφορίες με τον Λυκούργο, αποκαλύπτει τις διατροφικές ανάγκες της Ασπασίας. Τέλος, η Αριάδνη, έρχεται αντιμέτωπη με την Ιουλία στον δρόμο, την χαιρετάει για πρώτη φορά, δημιουργώντας ένα άνευ προηγουμένου γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά στον κόσμο της σειράς. Η συναρπαστική πλοκή και οι εκρηκτικές εξελίξεις υπόσχονται μια ακόμη αξέχαστη βραδιά για τους φανατικούς θεατές της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ