Η Γη της Ελιάς – Η ζωή του Στάθη κρέμεται απο μια κλωστή

Η Γη της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, οι εξελίξεις προμηνύονται συγκλονιστικές. Ο Στάθης επιβιώνει από μια έκρηξη, γεγονός που προκαλεί σοκ και αναταραχή. Στον τέταρτο κύκλο, οι ανατροπές και οι νέες εξελίξεις θα αλλάξουν ριζικά τις ζωές των ηρώων μας.

Η Γη της Ελιάς – Η ζωή του Στάθη κρέμεται απο μια κλωστή

Ο Στάθης συναντά τον Δημοσθένη και τον ρωτά ευθέως: “Ποιος θέλει να σε σκοτώσει, Δημοσθένη;” Το ερώτημα φέρνει τον Δημοσθένη σε δύσκολη θέση. Ο Στάθης είχε δανειστεί το αυτοκίνητο του Δημοσθένη, το οποίο ανατινάχθηκε λίγο πριν μπει μέσα. Ο Στάθης γλύτωσε από θαύμα, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τον Δημοσθένη. Το περιστατικό υποδεικνύει ότι η έκρηξη ήταν σχεδιασμένη για τον Δημοσθένη, με κάποιον να επιθυμεί τη ζωή του. Ο Στάθης δεν χάνει χρόνο και ζητά να μάθει ποιοι εχθροί του Δημοσθένη μπορεί να έχουν οργανώσει την επίθεση.

Ωστόσο, ο Δημοσθένης αποφεύγει να δώσει σαφή απάντηση, αποκαλύπτοντας μόνο ότι το χτύπημα μπορεί να προήλθε από ανταγωνιστές του στο εμπόριο. Η ασαφή απάντηση του Δημοσθένη δεν πείθει τον Στάθη, που μένει με πολλές απορίες. Οι εξελίξεις δείχνουν να οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερες συγκρούσεις και μυστήρια, και οι ήρωές μας προετοιμάζονται για μια ανατρεπτική συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ