Η Γη της Ελιάς – Η ζωή του κινδυνεύει από τον Σωτήρη

Η Γη της Ελιάς – Ο Φίλιππος βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων του Σωτήρη, καθώς η ζωή του κινδυνεύει. Ο Σωτήρης Βαφέας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί για τον χαμό του αδελφού του, καταστρώντας ένα περιεκτικό σχέδιο.

Η Γη της Ελιάς – Η ζωή του κινδυνεύει από τον Σωτήρη

Ο Φίλιππος, μετά από τις προηγούμενες τραυματικές εμπειρίες, αντιλαμβάνεται ότι κάποιος τον παρακολουθεί και απειλεί τη ζωή του, χωρίς να μπορεί να καταλάβει τον λόγο αυτής της απειλής. Τα γεγονότα τον κάνουν πιο επιφυλακτικό.

Παράλληλα, ο Μιλτιάδης, που ήταν σύμμαχος του Σωτήρη στα προηγούμενα σχέδια, αρχίζει να απομακρύνεται από τον αδελφό του. Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ο Μιλτιάδης απειλεί να καταγγείλει τον Σωτήρη στην αστυνομία, αλλά ο Σωτήρης παραμένει ακλόνητος. Έτσι, ο Σωτήρης εξανεμίζει τον Στεφανέα με ένα νέο σχέδιο, επιτυγχάνοντας να τραυματίσει σοβαρά τον Φίλιππο, ο οποίος μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο.

Στιγμές άγχους διανύει η οικογένεια του Φίλιππου, που παραμένει στο πλευρό του καθώς αυτός δίνει μια σκληρή μάχη για τη ζωή του. Η Χάιδω, βρισκόμενη σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, ανακαλύπτει με τη βοήθεια του Μιλτιάδη ότι υπεύθυνος για την δολοφονική επίθεση είναι ο Σωτήρης. Ο νεαρός αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της και να κάνει τα πάντα για να σώσει τον Φίλιππο.

Έτσι, η κρίση εντείνεται καθώς οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν αναταράξεις και αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ