Η Γη της Ελιάς: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA

Η Γη της Ελιάς: Στην Αρεόπολη της Μάνης ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς με τίτλο Η Γη της Ελιάς που θα προβληθεί στο Mega από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και σας παρουσιάζουμε την υπόθεση και τους πρωταγωνιστές για τη νέα σειρά.

Η Γη της Ελιάς: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGA

Η ολοκαίνουρια αυτή σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου είναι ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης, την Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς, μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει.

Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με το θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται. Αποκορύφωμα το άνοιγμα της διαθήκης του εκλιπόντα.

Σε παράλληλη δράση, η Μυρτάλη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος την θέλει νεκρή! Η είδηση του θανάτου του πατέρα της καθώς και της τελευταίας του επιθυμίας να την αποκληρώσει επιβεβαιώνουν τις υποψίες της. Κι ενώ οι Βρεττάκοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ένα διπλό φονικό έρχεται να αναζωπυρώσει μια παλιά βεντέτα. Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, µίσους κι εκδίκησης… Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, ο γδικιωµός (εκδίκηση) στήνει καρτέρι στον έρωτα…

Το καστ και η νέα προσθήκη από τις 8 Λέξεις

Στη Γη της Ελιάς πέρα από την συγκλονιστική υπόθεση θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της θεατρικής σκηνής ως πρωταγωνιστές, όπως η Λυδία Κονιόρδου και η Μάρω Κοντού. Από εκεί και πέρα, μία μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη θα είναι και αυτή της Άντζελας Γκερέκου.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Στέφανος Κυριακίδης, Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Μάξιμος Μουμούρης, Τάσος Ιορδανίδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Νικολαΐδης, Δώρα Χρυσικού, Ιφιγένεια Τζόλα, Στέλλα Φυρογένη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Διονύσης Παπανδρέου, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Πανίκος Πιλάλης, Στέφανη Χαραλάµπους, Αντωνία Χαραλάµπους, Έλενα Χριστοφή.

Μετά το Γιώργο Παρτσαλάκη, το Τάσο Ιορδανίδη, το Μάξιμο Μουμούρη και το Σπύρο Νικολαίδη άλλη μια ηθοποιός από τις 8 λέξεις η Ιφιγένεια Τζόλα προστίθεται στο καστ της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Η ταλαντούχα ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από το «Νησί» του Mega ξεχώρισε με την ερμηνεία της φέτος στις 8 λέξεις και ο Ανδρέας Γεωργίου την επιλέγει και πάλι για ένα κομβικό ρόλο στη νέα του αυτή σειρά στο Mega.

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια