Η Γη Της Ελιάς – Η Ξένια πιάνεται στην φάκα του Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς – Στον 4ο κύκλο της σειράς οι εξελίξεις θα μας καθηλώσουν καθώς η Ξένια θα πιαστεί στην φάκα του Δημοσθένη. Ο Δημοσθένης επιδιώκει να βρει τη Ξένια και το παιδί του. Ο ντέτεκτιβ που προσέλαβε, τον ενημερώνει ότι βρήκε ίχνη της Ξένιας στην Αλεξανδρούπολη.

Η Γη Της Ελιάς – Η Ξένια πιάνεται στην φάκα του Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης μεταφέρει τα νέα στην Ασπασία, λέγοντας της: «Ο ντέντεκτιβ εντόπισε ίχνη της Ξένιας στην Αλεξανδρούπολη». Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο ντέτεκτιβ καταφέρνει να εντοπίσει τη Ξένια. Ο Δημοσθένης ταξιδεύει αμέσως για να πάρει το μωρό του στην αγκαλιά του. Αφού έρχεται σε επικοινωνία με τη Ξένια, παίρνει το παιδί, το οποίο καλείται να αναθρέψει η Ασπασία. Όπως θα δούμε, η Ασπασία παίρνει το βρέφος στην αγκαλιά της, γεμάτη συγκίνηση για την ευθύνη που αναλαμβάνει.

Ποια θα είναι η στάση της Ασπασίας απέναντι σε αυτή τη νέα ευθύνη; Θα καταφέρει ο Δημοσθένης να προσαρμοστεί στον νέο του ρόλο ως πατέρας; Ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσει η οικογένεια καθώς προσπαθούν να δημιουργήσουν μια νέα ισορροπία; Θα επηρεάσει η επιστροφή του παιδιού τη δυναμική των σχέσεων μεταξύ των χαρακτήρων της σειράς; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν την νέα σεζόν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ