Η Γη της Ελιάς – Η ξαφνική αδιαθεσία της Χάιδως φέρνει αναστάτωση

Η Γη της Ελιάς – Στο σημερινό επεισόδιο, γίνονται αρκετές ανατροπές. Η Ιουλία αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει από κοντά την κόρη της, την Αριάδνη, και να της εξηγήσει τα πάντα. Ωστόσο, αυτή η απόφαση της δημιουργεί θυελλώδη αντιδράσεις στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς – Η ξαφνική αδιαθεσία της Χάιδως φέρνει αναστάτωση

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά είναι έξαλλοι μαζί της γιατί έφυγε τόσο ξαφνικά χωρίς να τους ενημερώσει, ενώ η δουλειά προχωρά. Ο Ισίδωρος ακόμα δηλώνει ότι έχει ήδη απολυθεί λόγω αυτής της συμπεριφοράς. Η Θεοδώρα, μετά την τρομοκρατική επίθεση που υπέστη, αποφασίζει να πάει με τον Λυκούργο στο τοπικό τμήμα αστυνομίας για να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου.

Στο μεταξύ, η Ειρήνη αποφασίζει να κάνει την Ασπασία διάσημη στο Tik Tok. Επιπλέον, η Μαργαρίτα και η Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι της Αθηνάς για να αισθανθούν πιο ασφαλείς. Σε άλλο μέρος της ιστορίας, ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος έκαψε το γυμναστήριό του στην Αθήνα και ετοιμάζεται να ταξιδέψει εκεί. Κατά την συνάντησή του με τον Κουράκο, ο οποίος του αποκαλύπτει ένα μυστικό από το παρελθόν του που είχε κρατήσει κρυφό από όλους.

Η απροσδόκητη απουσία της Ιουλίας δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία και αφήνει την Αθηνά εκτεθειμένη. Ως αποτέλεσμα, ο Ισίδωρος αποφασίζει να την απολύσει μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη. Τέλος, η Χάιδω αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία και ο Λυκούργος καλεί άμεσα τον γιατρό για να την εξετάσει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ