Η Γη Της Ελιάς – Η Βασιλική καταστρέφει την Αριάδνη

Η Γη Της Ελιάς – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι εκρηκτικά, καθώς η Βασιλική βρίσκει την Αριάδνη στο ξενοδοχείο με τον Χρήστο. Αμέσως ενημερώνει τον πατέρα τους, τον Στάθη, ο οποίος όμως παραμένει σιωπηλός. Παράλληλα, ο Στάθης και ο φίλος του, Λυκούργος, εμπλέκονται σε ένα άγριο επεισόδιο, ανταλλάσσοντας καυστικές ατάκες.

Η Γη Της Ελιάς – Η Βασιλική καταστρέφει την Αριάδνη

Ο Στάθης, εκνευρισμένος, αναζητά τον Λυκούργο για να βρουν λύση στα μπλεξίματα τους. Όμως, αυτός του αποκαλύπτει πως γνωρίζει για την παράνομη σχέση και ανησυχεί για τις επιπτώσεις. Ο Στάθης, αντιδρώντας με οργή, αναρωτιέται γιατί ο φίλος του κρατούσε κρυφή την πληροφορία, αντί να τη μοιραστεί για να βοηθήσουν. Η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης της Αριάδνης με τον Χρήστο αναμένεται να προκαλέσει αναταραχή στην σειρά.

Πώς θα αντιδράσει η Αριάδνη απέναντι στις αντιδράσεις της κοινωνίας και της οικογένειάς της; Θα σταθεί ακόμη πιστή σε έναν έρωτα που φαίνεται να μην έχει μέλλον; Η ιστορία εξελίσσεται με ανατροπές και ένταση, υποσχόμενη να κρατήσει το κοινό σε αγωνία καθώς αποκαλύπτονται τα μυστικά και οι σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες. Οι επόμενες εξελίξεις θα διαμορφώσουν την πορεία της ιστορίας και θα αναδείξουν τη δύναμη του έρωτα απέναντι στις δυσκολίες και τις αντιδράσεις του κοινωνικού περιβάλλοντος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ