Η Γη Της Ελιάς – Η Βασιλική αντιμέτωπη με τη γυμνή αλήθεια

Η Γη Της Ελιάς – Η Βασιλική παρατηρεί τη μεταμορφωμένη φύση του Φίλιππου καθώς ο χρόνος περνάει όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Κάθε μέρα φαίνεται να φέρνει μια νέα πτυχή της σκληρής προσωπικότητάς του, απομακρύνοντάς τους ολοένα και περισσότερο.

Η Γη Της Ελιάς – Η Βασιλική αντιμέτωπη με τη γυμνή αλήθεια

Η προσπάθειά της να κατανοήσει τη μεταβολή του συζύγου της μόνο απογοητεύσεις φέρνει. Ο Φίλιππος, πρώην ευγενικός και κατανοητικός, έχει μεταμορφωθεί σε έναν αδίστακτο άνδρα, αδιάφορο στα συναισθήματα της συζύγου του. Η πρότασή του να μετακομίσουν στην Αθήνα για τις σπουδές του αντικατοπτρίζει την ανυπαρξία της συμπόνοιας προς τη Βασιλική. Αδυνατεί να αντιληφθεί τις ανησυχίες και τα αισθήματά της. Ταυτόχρονα, η ίδια αντιμετωπίζει το άγχος της λόγω της εκκρεμούσας δίκης της Αρετής, ενώ ο Φίλιππος επιμένει στη σκληρή του στάση απέναντι της.

Η αδιαλλαξία του την πλήττει βαθιά, καθιστώντας την απομακρυσμένη από τον άνδρα που αγάπησε και σεβάστηκε. Ο Φίλιππος δεν ανταποκρίνεται πλέον στο προφίλ του συντρόφου που ερωτεύτηκε η Βασιλική. Η αλλαγή αυτή της προκαλεί αγανάκτηση και πίκρα. Την στιγμή αυτή, ο Μιλτιάδης, που κρύβει ερωτικά αισθήματα για εκείνη, στέκεται στο πλευρό της, έτοιμος να την υποστηρίξει σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ