Η Γη Της Ελιάς – Η Τύχη της χαμογελά και αρχίζει τις τρέλες

Η Γη Της Ελιάς – Η Άννα θα είναι ο πρωταγωνιστής των επεισοδίων που αναμένονται στη σειρά για το νέο έτος, αφού κερδίζει ένα λαχείο και αποφασίζει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο: τον κόσμο του τένις. Η ζωή της Άννας και του Πότη παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή στα πρώτα επεισόδια.

Η Γη Της Ελιάς – Η Τύχη της χαμογελά και αρχίζει τις τρέλες

Η Άννα, που πάντα πίστευε στην τύχη και τα τυχερά παιχνίδια, βρίσκεται τυχερή αυτή τη φορά καθώς κερδίζει το λαχείο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Τα 50.000 ευρώ που κερδίζει την κάνουν να αισθάνεται σαν να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ωστόσο, η έκπληξη δεν σταματά εκεί. Η Άννα αποφασίζει να μπει στον κόσμο του τένις και να μάθει ρακέτες. Αυτή η απρόβλεπτη ανακοίνωση αφήνει τον Πότη σοκαρισμένο. Η ζωή τους γεμίζει με ανατροπές και αυθορμητισμούς, δείχνοντας πόσο διαφορετική και πάντα ενδιαφέρουσα είναι.

Η Άννα και ο Πότης δεν μας αφήνουν ποτέ να βαρεθούμε. Η ζωή τους είναι γεμάτη γέλιο και ανατροπές, προσφέροντας μας μια εύθυμη νότα που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σειράς και πέραν αυτού. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η Άννα θα φέρει χαμό και ανατροπές στη Γη της Ελιάς, καθιστώντας τα πρώτα επεισόδια του νέου έτους αναμφίβολα αξέχαστα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ