Η Γη Της Ελιάς – Η στιγμή που η Ασπασία έτρεμε έρχεται

Η Γη Της Ελιάς – Η στιγμή που η Ασπασία έτρεμε έρχεται. Η Ειρήνη μαθαίνει ότι δεν είναι βιολογικό παιδί του Δημοσθένη. Τσακώνεται άγρια μαζί της και παίρνει το μέρος του πατέρα της… Ο Χρήστος ενδίδει στο πάθος του για την Αριάδνη και απιστεί, όμως οι τύψεις τον πνίγουν.

Η Γη Της Ελιάς – Η στιγμή που η Ασπασία έτρεμε έρχεται

Η Ιουλία αποκαλύπτει στον Μάνο και στον Ισίδωρο ότι είναι έγκυος. Τα νέα φτάνουν και στα αφτιά της Αριάδνης και η αντίδρασή της είναι εκρηκτική. Σε μια στιγμή παροξυσμού, πηγαίνει στο σπίτι της και της μιλάει πολύ σκληρά. Ο Παρασκευάς χωρίζει τη Θεοδώρα και η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να την παρηγορήσει. Αποφασισμένη να διαλύσει τον γάμο της, η Ασπασία ζητά από τον Λυκούργο να αναλάβει το διαζύγιό της.

Στο μεταξύ, η σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας σιγά σιγά αποκαλύπτεται. Όταν η Ασπασία πετυχαίνει την αστυνομικό στον δρόμο, την κάνει να νιώσει πολύ άσχημα, επειδή τόσο καιρό κοροϊδεύει τον Ορέστη. Η Ειρήνη ομολογεί στον Φίλιππο και στη Βασιλική ότι δεν είναι παιδί του Δημοσθένη και ο Φίλιππος είναι έτοιμος να της πει ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια. Σύντομα όμως μαθαίνει ότι η κοπέλα «τραβιέται» με τον Παρασκευά, γεγονός που τον εξοργίζει. Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Λυκούργο ότι δεν σκοπεύει να δώσει διαζύγιο στην Ασπασία.

Μάλιστα τον προειδοποιεί ότι, αν τον προκαλέσουν, θα ακουστούν πράγματα στο δικαστήριο που δεν τη συμφέρουν. Σε μια προσπάθεια να λήξει η παρεξήγησή τους, η Αμαλία επισκέπτεται την Αθηνά και της κάνει ένα όμορφο δώρο. Πιο ερωτευμένος από ποτέ, ο Γιώργης κάνει μια πρόταση στη Δήμητρα και περιμένει με αγωνία την απάντησή της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ