Η Γη της Ελιάς – Η πρόταση του σοκάρει την Ξένια

Η Γη της Ελιάς – Το σημερινό επεισόδιο είναι απολύτως ανατρεπτικό. Ο Δημοσθένης τολμά μια πρόταση που αφήνει την Ξένια άφωνη. Του προτείνει να του γεννήσει ένα παιδί, αλλά να μην το μεγαλώσει η ίδια. Η πρόταση του περιλαμβάνει ένα συμβόλαιο, το οποίο θα δηλώνει ότι η Ξένια θα παραδώσει το παιδί στον Δημοσθένη, χωρίς καμία άλλη σχέση ανάμεσά τους, και ο ίδιος θα το μεγαλώσει με την γυναίκα του.

Η Γη της Ελιάς – Η πρόταση του σοκάρει την Ξένια

Πώς θα αντιδράσει η Ξένια σε αυτήν την πρόταση; Θα την δεχτεί ή θα την απορρίψει;Ο Στάθης είναι ταραγμένος και ρωτάει την Ιουλία αν μπορούν να δουν φωτογραφία της κοπέλας. Η Ιουλία εξηγεί ότι μόνο αν η ίδια θέλει θα μπορέσουν να μάθουν περισσότερα στοιχεία γι’ αυτήν. Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος ανησυχεί για την κατάσταση της Μαρίνας και συζητά με τον Μάνο.

Αυτό που τον ανησυχεί περισσότερο είναι ότι η Μαρίνα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει να εργάζεται στο μαγαζί του. Καθώς η νύχτα προχωρά, η Δήμητρα φτάνει στο σπίτι του Ορέστη για φαγητό. Εκεί, η αστυνόμος της κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη μεταμόσχευση καρδιάς. Την ίδια στιγμή, φαίνεται ότι κάτι ανθίζει ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Παρασκευά. Αυτός την τραβάει και τη φιλάει, και η Ειρήνη τον οδηγεί στον κήπο από την πλαϊνή πόρτα. Ο Δημοσθένης τους πιάνει στα πράσα!

Την επόμενη μέρα, η Ιουλία, καθώς κοιτά τον υπολογιστή της, ετοιμάζεται να στείλει μήνυμα στην κοπέλα που τακτοποιήθηκε μέσω του DNA. Όμως, ξαφνικά, τον έρχεται η ανάμνηση του ατυχήματος που είχε με τη μηχανή. Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, ο Σωτήρης πλησιάζει τον Μιλτιάδη στον ελαιώνα και του λέει ότι είναι έτοιμος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ