Η Γη Της Ελιάς – Η ώρα της τιμωρίας έφτασε

Η Γη Της Ελιάς – Η σειρά συνεχίζει με ανατριχιαστικές εξελίξεις. Ο Φίλιππος γίνεται θύμα της εκδίκησης του Βαφέα, προκαλώντας πένθος σε όλη την Μάνη. Η δίκη της Χάιδως αποδεικνύεται ευνοϊκή, αποδεικνύοντας τη νόμιμη άμυνά της.

Η Γη Της Ελιάς – Η ώρα της τιμωρίας έφτασε

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Βαφέας δεν δέχεται την απόφαση και επιδιώκει εκδίκηση, στρέφοντας την προσοχή του στον Φίλιππο. Η απειλή του δημιουργεί άγχος στην Χάιδω, που μοιράζεται τα συναισθήματά της με τον Λυκούργο. Συγχρόνως, ο Φίλιππος αντιμετωπίζει συνεχείς απειλές και αποφασίζει να απομακρυνθεί για λίγο, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση. Όμως, ο Παναγιώτης Βαφέας έχει στηθεί ήδη παγίδα θανάτου στον Φίλιππο, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του.

Η είδηση σοκάρει τη Μάνη, ενώ η Χάιδω βυθίζεται σε ακόμα μεγαλύτερη αγωνία, αντιμετωπίζοντας τον χαμό ενός ακόμα παιδιού της. Εξίσου τραγική είναι και η κατάσταση της Βασιλικής, που μένει μόνη με ένα παιδί, χάνοντας τον αγαπημένο της. Όλοι βρίσκονται στο πλευρό τους, αλλά η απώλεια είναι ανεπανόρθωτη. Ο πόνος τους είναι αδιανόητος και οι συνέπειες της τραγωδίας ανείπωτες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ