Η Γη της Ελιάς – Η Μαρίνα στα πατώματα – Της παίρνουν το παιδί

Η Γη της Ελιάς – Η Μαρίνα θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς, καθώς της παίρνουν την Αγγελική από τα χέρια. Ο Μάνος και ο Στάθης ανακαλύπτουν το σπίτι του Ισίδωρου φλεγόμενο και εισβάλλουν μέσα για να σώσουν την Αγγελική και την νταντά της, την Ελευθερία.

Η Γη της Ελιάς – Η Μαρίνα στα πατώματα – Της παίρνουν το παιδί

Καταφέρνουν να βρουν την Αγγελική ζωντανή, αλλά δυστυχώς η νταντά δεν επιβιώνει από τους καπνούς. Το σπίτι του Ισίδωρου καταστρέφεται ολοσχερώς και ο ίδιος βυθίζεται σε απόγνωση. Οι έρευνες για την εμπρηστική επίθεση ξεκινούν και στα δύο σπίτια, του Ισίδωρου και της Αθηνάς. Πίσω από όλα κρύβεται η Αμαλία, γεγονός που ο Ισίδωρος θα ανακαλύψει αργότερα. Η Μαρίνα, ο Μάνος, η Αγγελική και ο Ισίδωρος μετακομίζουν σε νέο σπίτι με την ελπίδα μιας καινούριας αρχής. Ωστόσο, η επιστροφή της Αντιγόνης στη Μάνη με άγριες διαθέσεις φέρνει νέες αναταράξεις.

Η Αντιγόνη, ως βιολογική μητέρα της Αγγελικής, επιδιώκει να διεκδικήσει το μέλλον της μικρής. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αντιγόνη να μην αποκαλύψει την αλήθεια στην Αγγελική, λόγω μιας συμφωνίας που έχουν κάνει. Η Μαρίνα και ο Μάνος αντιδρούν έντονα στις εξελίξεις, ενώ η Μαρίνα συγκρούεται συνεχώς με την Αντιγόνη, η οποία περνάει χρόνο με την Αγγελική, προσπαθώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Παράλληλα, η Αντιγόνη εξομολογείται στην Ιουλία την πρόθεσή της να αποκαλύψει την αλήθεια στην Αγγελική. Η Μαρίνα βλέπει μέρα με τη μέρα την Αντιγόνη να πλησιάζει όλο και περισσότερο την Αγγελική και νιώθει ότι χάνει την κόρη της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ