Η Γη Της Ελιάς – Η Κούλα ερωτεύεται κεραυνοβόλα και πέφτει στην παγίδα

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Κούλα γνωρίζει τον Χαριστέα, έναν άντρα που την εντυπωσιάζει, αλλά εκείνος της κρύβει την αλήθεια ότι είναι παντρεμένος. Ο Χαριστέας, ένας νέος χαρακτήρας, φτάνει στη Μάνη με σκοπό να αντιμετωπίσει την Χάιδω, η οποία ως δήμαρχος θέλει να απαλλοτριώσει μια έκταση γης για να επεκτείνει τα κοιμητήρια της Αρεόπολης.

Η Γη Της Ελιάς – Η Κούλα ερωτεύεται κεραυνοβόλα και πέφτει στην παγίδα

Ο Χαριστέας, για να υπερασπιστεί την περιουσία του, ζητά τη βοήθεια του Λυκούργου. Αυτό προκαλεί έντονη σύγκρουση ανάμεσα στον Λυκούργο και την Χάιδω. Παράλληλα με αυτήν τη διαμάχη, ο Χαριστέας καταφέρνει να κερδίσει την καρδιά της Κούλας. Η Κούλα, και τη φετινή σεζόν, αναζητά τον έρωτα και τον βρίσκει στα μάτια του γοητευτικού και πλούσιου Χαριστέα. Οι δύο τους αρχίζουν να συναντιούνται τακτικά, και ο Χαριστέας της υπόσχεται ακόμη και γάμο, κάνοντάς την να νιώθει πιο ερωτευμένη από ποτέ. Ωστόσο, κρύβει από την Κούλα το σημαντικό μυστικό του, ότι είναι ήδη παντρεμένος.

Η αλήθεια για τον Χαριστέα θα φέρει ανατροπές στη ζωή της Κούλας, καθώς παραμένει αβέβαιο το αν και πότε θα ανακαλύψει την πραγματική κατάσταση. Όταν η αλήθεια αποκαλυφθεί, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, με δραματικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν τους χαρακτήρες της σειράς και τη ζωή τους στη Μάνη. Το πώς θα αντιδράσει η Κούλα στην προδοσία αυτή, είναι κάτι που μένει να φανεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ