Η Γη Της Ελιάς – Η Ισμήνη βάζει νερό στο κρασί της

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς στο MEGA, η Ισμήνη θα βιώσει έντονες συγκρούσεις με τον Λυκούργο και τον Κωνσταντίνο. Στα προηγούμενα επεισόδια, η Ισμήνη είχε ξεσπάσει από την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου ότι δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσά τους και από την αντίδραση της Σοφίας, γεγονός που την οδήγησε να απαιτήσει την απόλυση της γραμματέας για να αποφευχθεί ο χωριστό τους.

Η Γη Της Ελιάς – Η Ισμήνη βάζει νερό στο κρασί της

Ο Κωνσταντίνος όπως είδαμε αρνήθηκε να απολύσει την γραμματέα του και να κάνει πίσω στα καπρίτσια της Ισμήνης. Απογοητευμένη και αναστατωμένη, η Ισμήνη αποφάσισε να μετακομίσει προσωρινά στο σπίτι του πατέρα της, του Λυκούργου. Εκεί, όμως, βρήκε νέα έκπληξη. Ο Λυκούργος, προσπαθώντας να την πείσει να επιστρέψει στον Κωνσταντίνο, είχε μια διαφορετική άποψη για την κατάσταση. Αυτό οδήγησε σε έναν έντονο καβγά μεταξύ τους, αφήνοντας την Ισμήνη ακόμα πιο συγχυσμένη. Καθώς ο τέταρτος κύκλος είναι στα σκαριά, η Ισμήνη αρχίζει να συνειδητοποιεί τις ενδεχόμενες παρεξηγήσεις της.

Νιώθει αδικημένη και απογοητευμένη τόσο από τον Λυκούργο όσο και από τον Κωνσταντίνο. Αποφασίζει, λοιπόν, να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της και να αγωνιστεί για τον Κωνσταντίνο. Θέλει να του δείξει πόσο μετανιωμένη είναι και να ζητήσει συγγνώμη από τον Λυκούργο για τον καβγά τους. Η Ισμήνη θα αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις και αναταραχές στον τέταρτο κύκλο της σειράς, αλλά είναι αποφασισμένη να επαναφέρει την ισορροπία στη ζωή της και να ανασυντάξει τις σχέσεις της με τους ανθρώπους που αγαπά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ