Η Γη Της Ελιάς – Η Ισμήνη στριμώχνει τον Κωνσταντίνο

Η Γη Της Ελιάς – Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους, καθώς μια νέα κρίση χτυπά την πόρτα τους όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ενώ η Ισμήνη κατευθύνεται στο γραφείο του συζύγου της, ακούει τυχαία τον Δημοσθένη να τον απειλεί και γεμίζει τρόμο.

Η Γη Της Ελιάς – Η Ισμήνη στριμώχνει τον Κωνσταντίνο

Αμέσως απαιτεί από τον Κωνσταντίνο να της πει την αλήθεια, επιμένοντας να μάθει γιατί ο Δημοσθένης τον απειλεί. «Μπλέχτηκες τελικά με αυτόν, Κωνσταντίνε. Ο Δημοσθένης είναι αυτός που σε απειλεί», του λέει με ένταση. Ο Κωνσταντίνος, στριμωγμένος από τις απαιτήσεις της, ομολογεί την αλήθεια: «Ναι, ο Δημοσθένης με απειλεί». Η αποκάλυψη αυτή εξοργίζει την Ισμήνη, που νιώθει προδομένη από τον σύζυγό της. Του υπενθυμίζει ότι οι επικίνδυνες ενέργειές του στο παρελθόν έχουν θέσει τις ζωές τους σε σοβαρό κίνδυνο.

Η οργή της μεγαλώνει καθώς συνειδητοποιεί το βάθος των μπλεξιμάτων του Κωνσταντίνου, και η σχέση τους φαίνεται να βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Η Ισμήνη προσπαθεί να επεξεργαστεί την πραγματικότητα που της αποκαλύπτεται, ενώ ο Κωνσταντίνος πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των επιλογών του. Ο φόβος και η ανασφάλεια κυριαρχούν, καθώς η κρίση στη σχέση τους βαθαίνει. Η δυναμική ανάμεσά τους αλλάζει δραματικά, και το μέλλον τους είναι πιο αβέβαιο από ποτέ.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ