Η Γη Της Ελιάς – Η Ιουλία σπάει σε χίλια κομμάτια – Χάνει το παιδί της

Η Γη Της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς,” η Ιουλία θα αντιμετωπίσει τραγικές στιγμές όταν μαθαίνει για το ατύχημα της Αριάδνης, καταρρέοντας στο νοσοκομείο. Η Αριάδνη, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του νέου κύκλου, θα περάσει μια σοκαριστική δοκιμασία με βαριές επιπτώσεις στην υγεία της.

Η Γη Της Ελιάς – Η Ιουλία σπάει σε χίλια κομμάτια – Χάνει το παιδί της

Θα πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τους φίλους του πρώην συντρόφου της, Στράτου, οι οποίοι θέλουν να την εκδικηθούν για την κατάδοσή του στην αστυνομία, που οδήγησε στον θάνατό του. Οι αδίστακτοι άντρες εισβάλλουν στο σπίτι της και την χτυπούν αλύπητα, αφήνοντάς την αναίσθητη. Μετά από κάποιες ώρες, η Αριάδνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί ενημερώνουν τον Στάθη και την Ιουλία ότι η κατάσταση της κόρης τους είναι εξαιρετικά σοβαρή, καθώς οι τραυματισμοί στη σπονδυλική της στήλη την απειλούν με μόνιμη παράλυση.

Η Ιουλία, συντετριμμένη από την είδηση, καταρρέει στον διάδρομο του νοσοκομείου, ενώ ο Στάθης προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος για να στηρίξει την οικογένειά του. Ο Κουράκος, γεμάτος ανησυχία για την υγεία της Αριάδνης, καταφτάνει αμέσως στο νοσοκομείο. Στο πλευρό της Αριάδνης, βρίσκονται επίσης η Βασιλική, η οποία κλαίει για την αδελφή της, καθώς και ο Μάνος και η Μαρίνα, που έχουν μεγάλη αδυναμία στην νεαρή γυναίκα. Η κατάσταση της Αριάδνης επιδεινώνεται, και εκείνη παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς όλοι περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί αυτή η δύσκολη μάχη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ