Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία παίρνει το ρίσκο

Η Γη της Ελιάς – Τρομερές ανατροπές συμβαίνουν στη σειρά, καθώς η Ιουλία εγκαταλείπει τη Μάνη και μετακομίζει στην Αθήνα, ανατρέποντας τον ρου της ιστορίας. Η απόφαση αυτή πηγάζει από τη γνώση της εγκυμοσύνης της για δεύτερη φορά, με πατέρα τον Στάθη. Η Ιουλία επιλέγει να αφιερωθεί στο νέο μωρό της, θέλοντας να προφυλάξει την εγκυμοσύνη και να αποφύγει την επικρατούσα αρνητική ατμόσφαιρα στην Αρεόπολη.

Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία παίρνει το ρίσκο

Γνωρίζοντας ότι ως αδερφή του δημάρχου, η επιλογή της να είναι μητέρα χωρίς σύντροφο θα προκαλέσει αντιδράσεις, η Ιουλία αποφασίζει να απομακρυνθεί για να διατηρήσει την ακεραιότητα της οικογένειάς της. Οι μόνοι που είναι ενήμεροι για την απόφασή της είναι ο Στάθης, η οικογένειά της και η πιστή της φίλη, η Αφροδίτη. Όλοι την στηρίζουν, ενώ η Αριάδνη συνεχίζει να κατακρίνει τη μητέρα της, θεωρώντας την ανίκανη να γίνει καλή μητέρα.

Παρά τις διαφωνίες, η Ιουλία έχει ξεκαθαρίσει στον Στάθη ότι δεν έχει απαιτήσεις από εκείνον. Παρόλα αυτά, ο Στάθης παραμένει στο πλευρό της, αν και δεν επιθυμεί να αναπτύξουν ερωτική σχέση. Ταυτόχρονα, ο Στάθης είναι όλο και πιο στενά συνδεδεμένος με την κόρη του, την Αριάδνη.

Η Ιουλία, μέσα στο πλαίσιο αυτό, αρχίζει την ανακαίνιση του σπιτιού της στην Αθήνα και μαζεύει τα πράγματά της, ετοιμαζόμενη να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Η εξέλιξη αυτή υπόσχεται να φέρει ακόμα περισσότερα ανατρεπτικά γεγονότα στον κόσμο της σειράς, καθώς η Ιουλία αναζητά τον δρόμο της στη μητρόπολη, μακριά από την επαρχιακή ζωή της Μάνης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ