Η Γη της Ελιάς – Η φιλλιώ ξεφορτώνεται την Νάνσυ

Η Γη της Ελιάς – Η σειρά επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με καταιγιστικές εξελίξεις που υπόσχονται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Η Νάνσυ, κόρη του Τζον, πλέον συγκατοικεί με τη Φιλιώ, αλλά οι δυο τους δεν μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά. Η Φιλιώ νιώθει πως η Νάνσυ είναι ανεπιθύμητη στο σπίτι και πιστεύει πως ο Τζον και η Αθηνά αγαπούν περισσότερο τη Νάνσυ, γεγονός που την οδηγεί σε ζήλεια.

Η Γη της Ελιάς – Η φιλλιώ ξεφορτώνεται την Νάνσυ

Από την πρώτη στιγμή που η Νάνσυ εγκαταστάθηκε στο σπίτι, η Φιλιώ την αντιλαμβάνεται ως ξένο σώμα. Η ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες μεγαλώνει συνεχώς, καθώς τσακώνονται για το παραμικρό. Η Φιλιώ, αποφασισμένη να απομακρύνει τη Νάνσυ από τη ζωή της, καταστρώνει ένα σχέδιο για να την αναγκάσει να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αμερική. Ο Τζον, ανησυχώντας για την τεταμένη σχέση των δύο κοριτσιών, αποφασίζει να τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι για να παρακολουθεί την εξέλιξη των γεγονότων.

Οι φόβοι του αποδεικνύονται βάσιμοι, καθώς η αντιπαράθεση μεταξύ Νάνσυ και Φιλιώς κλιμακώνεται, οδηγώντας σε έντονες συγκρούσεις. Οι νέες εξελίξεις στη σειρά υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς η σχέση της Νάνσυ και της Φιλιώς δοκιμάζεται σκληρά, φέρνοντας απανωτές ανατροπές στην υπόθεση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ