Η Γη Της Ελιάς – Η Ειρήνη μαθαίνει την αλήθεια για τον βιολογικό της πατέρα

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις που περιμένουν τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συναρπαστικές και επαναστατικές. Ο χαρακτήρας του Δημοσθένη θα ρίξει τη ζωή της Ασπασίας στο κενό, καθώς απειλεί να την εκβιάσει. Η ζωή της Ασπασίας ανατρέπεται ξαφνικά όταν μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ξένιας και αποφασίζει να χωρίσει με τον Δημοσθένη.

Η Γη Της Ελιάς – Η Ειρήνη μαθαίνει την αλήθεια για τον βιολογικό της πατέρα

Παράλληλα, ο Ορέστης και ο Κουράκος αποκαλύπτουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους για τη Δήμητρα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας έρωτας που οδηγεί σε σύγκρουση. Η Ασπασία είναι μια γυναίκα που αγαπάει βαθιά και αφοσιώνεται στους ανθρώπους της, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον γάμο της με τον Δημοσθένη. Παρόλο που υποπτεύεται για εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της, παραμένει δίπλα του. Ωστόσο, οι υποψίες αυξάνονται όταν μαθαίνει για μια πιθανή ερωμένη του Δημοσθένη, ενώ η Ξένια εκτελεί ένα σχέδιο για να τους χωρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com, η ερωμένη του Δημοσθένη τηλεφωνεί ανώνυμα στην Ασπασία, αποκαλύπτοντας τη σχέση και την εγκυμοσύνη, προτρέποντάς την να συναντηθεί μαζί της. Η Ασπασία σοκάρεται και αποφασίζει να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ταξιδεύοντας στην Καλαμάτα για να συναντήσει την Ξένια. Εκεί, η Ξένια προσποιείται ανοησία για το τηλεφώνημα, επιβεβαιώνοντας τα όσα είπε η ερωμένη.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Ασπασία απαιτεί εξηγήσεις από τον Δημοσθένη, που της αποκαλύπτει το σχέδιό του. Οργισμένη, του εξομολογείται ότι δεν πρόκειται να αναλάβει το παιδί και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Ειρήνη, ρωτώντας τη για το τι συνέβη, αναγκάζεται να αποκαλύψει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι δεν είναι κόρη του Δημοσθένη, χωρίς να αποκαλύψει τον πραγματικό της πατέρα.

Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν η κόρη υποστηρίζει τον Δημοσθένη, με αποτέλεσμα η Ασπασία να αναζητά βοήθεια από τον δικηγόρο Λυκούργο. Αυτός, όμως, ενημερώνει τον Δημοσθένη ότι η Ασπασία ζητά το διαζύγιο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ