Η Γη Της Ελιάς – Η Χρυσούλα σε πανικό – Πέφτει θύμα ληστείας

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε την Χρυσούλα να πέφτει θύμα ληστείας, καθώς κάποιος της αρπάζει την τσάντα ενώ βρίσκεται στη μέση του δρόμου.

Η Γη Της Ελιάς – Η Χρυσούλα σε πανικό – Πέφτει θύμα ληστείας

Ο Πότης και η Άννα, αναζητώντας ένα νέο χόμπι, αφοσιώνονται στη σκοποβολή, όμως κατά λάθος τραυματίζουν την Χρυσούλα με τα όπλα τους. Συλλαμβάνονται από τον Κουράκο, αλλά η Χρυσούλα τελικά επιζεί και το ατύχημα θεωρείται ότι έγινε κατα λάθος. Παρόλα αυτά, Πότης και Άννα αντιμετωπίζουν τον θυμό του Αποστόλη για τα γεγονότα. Η Χρυσούλα όμως αντί να τους καταγγείλει, απαιτεί ένα μεγάλο ποσό για να διατηρήσει τη σιωπή της.

Έτσι, ο Πότης και η Άννα αποφασίζουν να καταθέσουν το ποσό στην τράπεζα, σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ. Καθώς η Χρυσούλα πηγαίνει να πάρει τα χρήματά της, βιώνει ένα ακόμα σοκ και βρίσκεται σε πανικό. Ένας ληστής την απειλεί και της παίρνει την τσάντα, προκαλώντας της αναστάτωση. Εν τω μεταξύ, ο Πότης και η Άννα, επιμένοντας στη σκοποβολή, προκαλούν την οργή του Αποστόλη, ενώ ο Κουράκος σκέφτεται να τους συλλάβει για εκφοβισμό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ