Η Γη Της Ελιάς – Η Αθηνά Βρίσκει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Τζόν Μαυρίδη

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να ανατρέψουν την ζωή της Αθηνάς, ειδικά με την εμφάνιση ενός νέου έρωτα στο ορίζοντά της. Μια νέα σχέση που φαίνεται να θαυμάζει την καρδιά της Αθηνάς και να αναζωπυρώνει το σκίρτημα του έρωτα στη ζωή της.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αθηνά Βρίσκει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Τζόν Μαυρίδη

Μετά τα δύσκολα περιστατικά με τον Δημήτρη, ο οποίος ήταν πολύ μικρότερός της και σχεδόν της στέρησε την ελευθερία, και τον θάνατο του Ιάκωβου που την πλήγωσε βαθιά, η Αθηνά δεν δείχνει πλέον ενδιαφέρον για την ερωτική της ζωή. Αν και η πίεση από το περιβάλλον της, κυρίως από τη μητέρα της, τη Μαρία, είναι έντονη, η Αθηνά έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι έχει κλείσει σε κάθε ερωτική προσπάθεια. Μάλιστα, με την υιοθεσία της μικρής Φιλιώς, η ίδια πιστεύει ότι έχει ολοκληρωθεί ως άνθρωπος.

Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται ότι θα ανατραπούν σύντομα, καθώς η καρδιά της Αθηνάς ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά για έναν άνδρα. Η είσοδος του Τζον Μαυρίδη, υποδυόμενος τον ρόλο του Απόστολου Γκλέτσου, φαίνεται να αλλάζει ριζικά τη ζωή της. Με την εξέλιξη του χρόνου, αναπτύσσεται μια όμορφη και τρυφερή σχέση μεταξύ τους, που προορίζεται να εξελιχθεί σε έναν έρωτα βαθύ και παθιασμένο.

Επιτέλους, φαίνεται ότι η Αθηνά βρίσκει το άλλο της μισό, και σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και η μητέρα της είναι σύμφωνη με αυτήν τη σχέση. Η εμφάνιση του Τζον Μαυρίδη φαίνεται να αλλάζει όχι μόνο τη ζωή της Αθηνάς, αλλά και να θέτει σε κίνηση μια σειρά από γεγονότα που θα επηρεάσουν σημαντικά την οικογένεια των Βρεττάκων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ