Η Γη Της Ελιάς – Η Ασπασία της βάζει λόγια

Η Γη Της Ελιάς – Ο Δημοσθένης, συνειδητοποιώντας τα λάθη του, αποφασίζει να ζητήσει συγγνώμη από την Ασπασία, όπως αποκαλύπτεται στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς. Οραματίζεται μια επανασύνδεση με τη σύζυγό του.

Η Γη Της Ελιάς – Η Ασπασία της βάζει λόγια

Η Ασπασία, παρά τη δυνατότητά της να υπομένει την ατιμωρησία του Δημοσθένη, σοκάρεται όταν ανακαλύπτει την ερωμένη του και το παιδί που περιμένει. Αντιδρά με αποφασιστικότητα, ανακοινώνοντας ότι δεν πρόκειται να αναθρέψει το παιδί του. Αποχωρεί από το σπίτι, αφήνοντας τον Δημοσθένη να αντιληφθεί τα σφάλματά του. Στα επόμενα επεισόδια, ο Δημοσθένης, μετανιωμένος, ζητά συγγνώμη και προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει.

Η Ασπασία, όμως, ανένδοτη στις εκκλήσεις του, αποφασίζει για διαζύγιο. Ο Δημοσθένης, απεγνωσμένος, προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της πίεσης από την Ειρήνη, για να την αλλάξει γνώμη. Η καρδιά της Ασπασίας, ωστόσο, έχει ραγίσει από τον προδότη Δημοσθένη. Αποφεύγει τις προσπάθειές του και ακόμη και τη συμβουλή της Ειρήνης. Καταφεύγει στο διαζύγιο, επιστρέφοντας στον Λυκούργο για να ζητήσει την υποστήριξή του.

Παράλληλα, η Ασπασία προειδοποιεί την Ειρήνη να μην επανασυνδεθεί με τον αδιόρθωτο Παρασκευά, ο οποίος την εξαπατούσε με παράλληλη σχέση. Της συμβουλεύει να μην πιστεύει στις ψευδείς υποσχέσεις του. Η σειρά εξελίσσεται με ένταση και συναισθηματική αναταραχή, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται για το μέλλον των χαρακτήρων και των σχέσεών τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ