Η Γη Της Ελιάς – Η Ασπασία προτρέπει τον Δημοσθένη να …

Η Γη Της Ελιάς – Ο Δημοσθένης, ευχαριστημένος από την ανταπόκριση της Ασπασίας, αποκαλύπτει στην Ασπασία πως η Ελένη παριστάνει την αρραβωνιαστικιά του για να την κάνει να ζηλέψει.

Η Γη Της Ελιάς – Η Ασπασία προτρέπει τον Δημοσθένη να …

Λίγο αργότερα, ο Στάθης μαθαίνει για την επανασύνδεση τους και εκφράζει τη χαρά του, ενώ η Κούλα επισκέπτεται το σπίτι τους για φαγητό και προσποιείται πως συναντά τον Δημοσθένη για πρώτη φορά. Στη συνέχεια, η Μαργαρίτα αποκαλύπτει κατά λάθος στον μαφιόζο τη σχέση της Ειρήνης με τον Παρασκευά, προκαλώντας του σοκ. Αμέσως, εκείνος αναθέτει στον Βαγιάκο να παρακολουθήσει την κόρη του. Παράλληλα, η Ασπασία τον προτρέπει να ψάξει για τον χαμένο του γιο και να κάνουν όλοι μαζί μία νέα αρχή.

Στη συνέχεια, η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Παρασκευά ότι ο Δημοσθένης έμαθε για τη σχέση του με την Ειρήνη και εκείνος φοβάται την αντίδρασή του. Την επόμενη μέρα, ο Δημοσθένης πιέζει την Ειρήνη και εκείνη παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Παρασκευά και θέλει να τον παντρευτεί. Έτσι, ο άντρας αναλαμβάνει δράση και καλεί τον νεαρό στο σπίτι του και τον πιέζει να παντρευτεί την κόρη του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ