Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη σβήνει στο χειρουργικό κρεβάτι

Η Γη Της Ελιάς – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, η Ιούλια και ο Στάθης βιώνουν τραγικές στιγμές λόγω της Αριάδνης. Οι φίλοι του πρώην συντρόφου της από τη Θεσσαλονίκη επιτίθενται στην Αριάδνη με στόχο να τη σκοτώσουν.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη σβήνει στο χειρουργικό κρεβάτι

Παρόλο που ο πρώην σύντροφος δεν ζει πια, η Αριάδνη συνεχίζει να φοβάται για τη ζωή της. Μετά από έναν άγριο ξυλοδαρμό, πέφτει αναίσθητη και μεταφέρεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η κατάσταση της Αριάδνης είναι κρίσιμη και υποβάλλεται σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για την αποκατάσταση της, ιδιαίτερα για το αν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά. Παρά τις οικογενειακές αντιπαραθέσεις που έχει να αντιμετωπίσει για τον Κουράκο, εκείνος δεν τη εγκαταλείπει. Στέκεται στο πλευρό της σε κάθε δύσκολη στιγμή, δείχνοντας τη στήριξή του.

Η αγωνία για την πορεία της Αριάδνης είναι έντονη. Το ερώτημα που παραμένει είναι αν θα καταφέρει να επιβιώσει και να ανακτήσει την ποιότητα ζωής της. Οι εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της θα αποκαλυφθούν στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ