Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη σε τέλμα – Πέφτει σε κατάθλιψη

Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη θα περάσει δύσκολες στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η κατάθλιψη την κυριεύει λόγω του Χρήστου. Η αγάπη και ο έρωτάς της για εκείνον δεν εξαφανίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη, με αποτέλεσμα να βυθίζεται καθημερινά όλο και περισσότερο στη θλίψη.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη σε τέλμα – Πέφτει σε κατάθλιψη

Ένα αθώο φλερτ με τον Κουράκο θα την αποσπάσει για λίγο από τη δυστυχία της, όπως επίσης και η άφιξη του αδερφού της, Ιάκωβου. Ο Στάθης προσπαθεί να την ενθαρρύνει να ξεκινήσει μια νέα σχέση, αλλά η Αριάδνη παραμένει σκεπτική και φτάνει στα όρια της κατάθλιψης. Η αδυναμία της να αποδεχτεί ότι δεν θα είναι μαζί με τον Χρήστο την καταρρακώνει, ιδιαίτερα γνωρίζοντας ότι κι εκείνος τη θέλει, αλλά δεν χωρίζει τελικά με την Αφροδίτη. Η Αριάδνη αγωνίζεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά της και την ψυχική της κατάσταση.

Οι στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με τον Κουράκο και την οικογένειά της είναι σύντομες και δεν καταφέρνουν να απαλύνουν την έντονη θλίψη της. Η αντίφαση ανάμεσα στην επιθυμία της να προχωρήσει και στη συνεχή σκέψη του Χρήστου την κατατρύχει. Παρά τις προσπάθειες του Στάθη να την υποστηρίξει και να της δώσει ελπίδα για μια νέα αρχή, η Αριάδνη δεν μπορεί να ξεπεράσει τον πόνο της. Η κατάσταση αυτή επηρεάζει την καθημερινότητά της και τη ψυχική της υγεία, κάνοντάς την να νιώθει απελπισία και σύγχυση.

Η Αριάδνη αντιλαμβάνεται ότι η αγάπη της για τον Χρήστο είναι βαθιά και δεν μπορεί να σβήσει εύκολα, γεγονός που την αφήνει παγιδευμένη σε έναν φαύλο κύκλο θλίψης και απογοήτευσης. Στα επόμενα επεισόδια, η Αριάδνη θα συνεχίσει να παλεύει με τα συναισθήματά της και την ελπίδα για μια καλύτερη μέρα, αναζητώντας τη δύναμη να ξεπεράσει την κατάθλιψη και να ξαναβρεί τον εαυτό της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ