Η Γη της Ελιάς – Η Αριάδνη παίρνει αποστάσεις από την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς – Ο Στάθης, στη σειρά του MEGA, βρίσκεται σε μια κρίσιμη στιγμή όπου αποφασίζει να βοηθήσει την Ιουλία να προσεγγίσει την κόρη τους. Αντιλαμβανόμενος την ανησυχία και τον προβληματισμό της Ιουλίας, ο Στάθης αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη με την υπόσχεση να προσπαθήσει να πείσει την κόρη τους, την Αριάδνη, να τον ακούσει.

Η Γη της Ελιάς – Η Αριάδνη παίρνει αποστάσεις από την Ιουλία

Κατά την άφιξή του, ο Στάθης εξηγεί στην Αριάδνη την ταυτότητά του, αλλά η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περίμενε. Παρόλο που αρχικά απογοητεύεται, ο Στάθης δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί ξανά να προσεγγίσει την Αριάδνη. Αυτή τη φορά, η κόρη του είναι πιο διατεθειμένη να τον ακούσει.

Στη συνέχεια, ο Στάθης εξηγεί στην Αριάδνη τη σχέση του με την Ιουλία, αλλά και την παράνομη υιοθεσία που ακολούθησε ένα ατύχημα που η Ιουλία είχε, όπου της είπαν ότι έχασε το μωρό που περίμενε. Η Αριάδνη τον ακούει, αλλά παρανοεί ότι η Ιουλία την παρέδωσε εθελοντικά.

Αργότερα, η κόρη ζητά από τον Στάθη να κάνουν τεστ DNA, ενώ εκείνος προσπαθεί να την κάνει να αισθάνεται πιο άνετα κοντά του, ρωτώντας την για τα παιδικά της χρόνια. Η Αριάδνη, νιώθοντας όλο και περισσότερο άνεση με την παρουσία του Στάθη, αρχίζει να μιλά για τους θετούς γονείς της. Αν και φαίνεται ότι ο πάγος έχει αρχίσει να λιώνει και η σχέση μεταξύ τους αρχίζει να αναπτύσσεται, εμφανίζεται η Ιουλία και η Αριάδνη πάλι απομακρύνεται και αρνείται να την ακούσει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ