Η Γη της Ελιάς – Η Αριάδνη εγκαταλείπει τους γονείς της

Η Γη της Ελιάς – Σήμερα το βράδυ, στη σειρά του MEGA, περιμένουμε ένα νέο επεισόδιο που υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις. Η εκπομπή “MEGA Καλημέρα” έχει διαρρεύσει ένα αποκλειστικό απόσπασμα, το οποίο αποκαλύπτει πολλά για τις εξελίξεις στη σειρά.

Η Γη της Ελιάς – Η Αριάδνη εγκαταλείπει τους γονείς της

Σύμφωνα με το απόσπασμα, η Αριάδνη ενημερώνει τον Στάθη ότι θα αναχωρήσει για τη Μάνη για μερικές ημέρες, χωρίς να αποκαλύπτει τους λόγους. Παράλληλα, η Αθηνά βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση καθώς η Φιλιώ συνεχίζει να υφίσταται bullying στο σχολείο και αρνείται να επιστρέψει. Η Ισμήνη αισθάνεται ανασφάλεια για τη συνεργασία της με τον Άρη, αλλά ο Κωνσταντίνος τη στηρίζει παρά τις αμφιβολίες της.
Εν τω μεταξύ, η Αρετή επισκέπτεται τη Χάιδω για να την ενθαρρύνει, αλλά δεν αφήνει την ευκαιρία να περάσει χωρίς να ξεθωριάσει παλιές πληγές.

Αργότερα, η Χάιδω επικοινωνεί με τον Λυκούργο, αλλά η στάση του παραμένει σκληρή. Εν τω μεταξύ, η Αριάδνη βρίσκεται υπό την απειλή όπλου και αφήνει τον Στράτο να της κάνει έρωτα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρές συνέπειες. Εν τω μεταξύ, ο Μάνος και η Μαρίνα φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με τις περιπέτειες που έζησαν να τους φέρνουν ακόμα πιο κοντά.

Αντίθετα, η Ειρήνη ζηλεύει το νέο ρολόι της Άννας και ζητά από τον πατέρα της να της αγοράσει ένα παρόμοιο, όμως η Ασπασία έχει διαφορετική άποψη. Τέλος, η Ισμήνη συνεργάζεται με τον Άρη, ενώ αυτός δυσκολεύεται να κρατήσει τον ενθουσιασμό του. Η Χάιδω, από την πλευρά της, επισκέπτεται το σπίτι του Λυκούργου για να προσπαθήσει να επανασυνδεθούν, αλλά εκείνος της δηλώνει ότι έχουν χωρίσει οριστικά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ