Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη δέχεται το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικές, καθώς θα μαρτυρήσουμε την Αριάδνη να βιώνει για ακόμη μια φορά τον χαμό της μητέρας της.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη δέχεται το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Η Ιουλία, έχοντας ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, εξηγεί στον Στάθη: “Στάθη, θέλω να ξέρεις ότι δεν έχω καμία απαίτηση από σένα σχετικά με την εγκυμοσύνη μου.” Αυτό προκαλεί οργή στον Στάθη, ο οποίος αντιδρά έξαλλα λέγοντας: “Τί λες ρε Ιουλία; Θες και τα λες; Μόνη σου έμεινες έγκυος; Είμαι από αυτά τα παιδάκια που το βάζουν στα πόδια σε κάτι τέτοιες καταστάσεις; Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ και μη μου ξαναπείς κάτι τέτοιο, θα σκοτωθούμε.”

Παράλληλα, ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Αριάδνη να αποδεχτεί την Ιουλία, αλλά φαίνεται να αντιμετωπίζει δυσκολίες. Ωστόσο, της δίνει το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων, εξηγώντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την οικογένειά του. Η Ιουλία ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μάνη για να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Πριν το κάνει όμως, αποκαλύπτει στον Μάνο και τον Ισίδωρο ότι είναι έγκυος.

Τα νέα αυτά φτάνουν στα αυτιά της Αριάδνης, η οποία αντιδρά εκρηκτικά. Σε μια στιγμή παροξυσμού, η Αριάδνη επισκέπτεται το σπίτι της Ιουλίας και της μιλά με ακατάπαυστη σκληρότητα, ανακοινώνοντας ότι σκοπεύει να παραδώσει και το δικό της παιδί για υιοθεσία, όπως είχε κάνει και με την ίδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ