Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη απορρίπτει ξανά την μητέρα της

Η Γη Της Ελιάς – Η Ιουλία Βρεττάκου είναι μια γυναίκα που έχει επιλέξει να ζει τη ζωή της σε μοναξιά, επιτρέποντας μόνο σε λίγους εκλεκτούς να τη γνωρίσουν πραγματικά. Ένας από αυτούς είναι ο μεγάλος έρωτας της, ο Στάθης. Παρόλο που έχουν χωρίσει, η ανακάλυψη ότι έχουν μαζί μια κόρη τους τους επαναφέρει κοντά. Αυτή τη φορά, όμως, η σχέση τους δεν είναι απλά πάθος, αλλά και η βαθύτερη αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον και για την κόρη τους.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη απορρίπτει ξανά την μητέρα της

Ο Στάθης στηρίζει συνεχώς την Ιουλία καθώς προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την κόρη τους, την Αριάδνη. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να την προσεγγίσει, η Ιουλία αποφασίζει να μεταβιβάσει όλη την ακίνητη περιουσία της στην Αριάδνη. Ωστόσο, η απόρριψη αυτής της προσφοράς από την Αριάδνη την καταστρέφει ψυχολογικά. Παρά τις προσπάθειες του Στάθη να φέρει ενωμένη την οικογένεια, η Αριάδνη πλευρίζει με την κόρη της, κατηγορώντας την Ιουλία για επίδειξη πλούτου. Παράλληλα, όμως, προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Στο επόμενο κεφάλαιο, βλέπουμε τον Στάθη και την Ιουλία να έρχονται πολύ κοντά και να ζουν μία νύχτα πάθους. Αποτέλεσμα αυτής της μοιραίας νύχτας είναι η Ιουλία να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Η ανακάλυψη αυτού του γεγονότος σοκάρει τη ζωή και των δύο, ιδίως όταν η Αριάδνη απορρίπτει την προσφορά της Ιουλίας, δημιουργώντας αμφιβολίες για τον ρόλο της ως μητέρας.

Καθώς παίρνει χρόνο να αποδεχθεί την κατάσταση, η Ιουλία αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Στάθη και να του ανακοινώσει ότι περιμένει το παιδί τους. Το σοκ για εκείνον είναι τεράστιο, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει την ιδέα ότι θα έχει άλλη κόρη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ