Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη απορρίπτει ξανά την Ιουλία

Η Γη Της Ελιάς – Η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία να μην μεταβιβάσει την ακίνητη περιουσία της στην Αριάδνη, επισημαίνοντας ότι αυτό θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως δωροδοκία. Παρόλα αυτά, η Αριάδνη το αντιλαμβάνεται ως ένα έργο αγάπης.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αριάδνη απορρίπτει ξανά την Ιουλία

Ταυτόχρονα, ο Στάθης εργάζεται προκειμένου να ενώσει την Αριάδνη με την οικογένεια Βρεττάκου. Παράλληλα, η Αριάδνη απορρίπτει τη δωρεά που της προσφέρει η Ιουλία. Στη συνέχεια, ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία ότι η κόρη τους έχει αποφασίσει να παραμείνει στη Μάνη.

Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και την καλεί να προστατεύσει τη Θεοδώρα από ενδεχόμενες απογοητεύσεις. Ο Μάνος συμφωνεί να είναι εγγυητής στο δάνειο που ζητά ο Στάθης, ο οποίος σκοπεύει να αγοράσει κτήματα με ελιές. Τέλος, η Αντωνία κάνει ένα σημαντικό λάθος στον εργασιακό της χώρο, με αποτέλεσμα η Ισμήνη να την απολύσει. Η δράση συνεχίζεται με πολλές ανατροπές.

Ο Λυκούργος, αναδεικνύοντας τον ρόλο του συνηγόρου, αποκαλύπτει τα παιχνίδια του Παρασκευά στη Μαργαρίτα, προειδοποιώντας την για τυχόν κίνδυνο που μπορεί να αντιμετωπίσει η Θεοδώρα. Ταυτόχρονα, ο Στάθης εξασφαλίζει τη στήριξη του Μάνου για την αγορά κτημάτων με ελιές, ανοίγοντας νέες προοπτικές για το μέλλον της οικογένειάς του.

Η απόφαση της Αριάδνης να παραμείνει στη Μάνη δείχνει πιθανές εξελίξεις στις σχέσεις της με τον περίγυρό της, ενώ η απόρριψη της δωρεάς από την Ιουλία ενδεχομένως να επιφέρει νέα δυναμική στην οικογενειακή δυναμική. Παράλληλα, η απόλυση της Αντωνίας από την Ισμήνη προαναγγέλλει πιθανές ανακατατάξεις στον εργασιακό τομέα και περαιτέρω συνέπειες για τους χαρακτήρες και τις εξελίξεις της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ