Η Γη Της Ελιάς – Η Αρετή συλλαμβάνεται

Η Γη Της Ελιάς – Στη σειρά προβλέπεται μια αναπάντεχη στροφή που θα επηρεάσει τον κύκλο των ενεργειών μεταξύ των χαρακτήρων. Η Αρετή, όπως προαναφέραμε, είναι έτοιμη να κάνει «γυαλιά καρφιά» τον φούρνο του Τάσου. Έτσι ειδοποιείται άμεσα η αστυνομία και στη συνέχεια, η Αρετή συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο κρατητήριο.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αρετή συλλαμβάνεται

Σε αυτήν την περίπτωση, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά πλέον δεν την απασχολεί το μέλλον της. Είναι τόσο απογοητευμένη και προδομένη από την εξαπάτηση αυτή που δεν επιθυμεί να δει κανέναν μπροστά της. Κάποτε είχε εμπιστοσύνη στη σχέση της με τον Τάσο, φτάνοντας ένα βήμα πριν από τον γάμο. Όμως, ξαφνικά, όλα κατέρρευσαν για εκείνη. Το μίσος υπερχειλίζει μέσα της, και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα εξελιχθεί η ζωή της στο εξής.

Τώρα, αδιαφορεί για τον εαυτό της και την περίοδο που θα ακολουθήσει. Η Αρετή βρίσκεται σε έναν κόσμο γεμάτο απελπισία και οργή, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες μιας σχέσης που κατέρρευσε απότομα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ